Investitie de 1 milion de dolari pentru transformarea unui bordel in biserica. Motivul pentru care a fost luata decizia. Un bordel din statul american Georgia se pregateste de o schimbare radicala. Afacerea a dat faliment, insa cladirea este numai buna pentru a adaposti o biserica. Asa a considerat pastorul, convins ca Dumnezeu poate fi gasit intr-un loc unde oamenii au avut nevoie de indrumare. A contat si fapul ca locul este destul de mare pentru a-i primi pe toti enoriasii, anunta Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost arestata imediat dupa ce a postat pe Facebook poze de la nunta. Wendy Cooper, in varsta de 44 de ani, s-a dat singura de gol! Totul a iesit la ivela imediat dupa ce aceasta publicat fotografii de la propria nunta. Femeia din Marea Britanie a prejudiciat statul cu nici mai mult, nici mai putin de 57.000 de lire sterline. Continuarea pe Realitatea.net.

Cea mai "sexy" spalatorie auto din lume. Cum sunt imbracate angajatele. Spalatul masinii n-a fost niciodata mai fierbinte cand tinere sexy, imbracate sumar, isi intinde trupurile pe caroserie. Patronul unei spalatorii auto a dat lovitura in afaceri, dupa ce in urma cu cinci ani a angajat numai fete care sa curete masinile imbracate doar in bikini, noteaza Click.

A ramas gravida de la o simpla aspirina. Cum a fost posibil. Dupa cinci runde de fertilizari in vitro si doua avorturi, visul ei de a deveni mama a devenit realitate. Dupa ce a cheltuit aproape 15.000 de lire sterline si a facut numeroase tratamente, femeia a reusit sa ramana insarcinata si sa nasca cu ajutorul aspirinei, scrie RTV.net.

Au traversat pe sarma o cascada de doua ori mai mare decat Niagara. Imaginile care au facut inconjurul lumii. Dupa 2 ani de antrenament, doi acrobati au reusit sa traverseze pe sarma cascada Victoria de la granita dintre Zambia si Zimbabwe. Curajosii sunt un student de 26 de ani din Germania si un jurnalist de 34 de ani din Austria, potrivit Stirile Pro Tv.