Provocarea "Ice Bucket Challenge" revine la un alt nivel. Reactia unui rus care isi toarna in cap nitrogen lichid. Daca pana acum cei care luau decizia sa intre intr-o cursa a rezistentei isi turnau o galeata de apa rece in cap, acum, noua varianta propusa de un rus are la baza nitrogenul lichid, scrie Daily Mail. Pentru Anton Konovalov substanta, aflata la o temperatura de minus 195 de grade Celsius, nu a reprezentat un pericol. Inainte sa treaca la fapte, a realizat si un scurt experiment pentru cei care urmau sa vizualizeze imaginile. A luat mai multe frunze uscate de pe jos si le-a scufundat in nitrogenul lichid. Atunci cand le-a scos din recipient, insa, frunzele erau inghetate, iar daca le atingeai se rupeau in bucati. Nici macar acest lucru nu l-a descurajat, motiv pentru care si-a turnat galeata in cap, scrie stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Dragoste si dincolo de moarte! Un barbat a murit la 10 minute dupa sotia sa. Harry si Mavis Stevenson erau casatoriti de 65 de ani si au fost de nedespartit de cand s-au cunoscut si pana in ultima clipa. In ultima perioada, Mavis a fost dusa la un azil, dar Harry a insistat sa o urmeze, desi sanatatea lui era buna. Mavis a incetat din viata la doar 48 de ore dupa ce implinise 89 de ani. Harry nu a rezistat mai mult de zece minute fara femeia pe care a iubit-o o viata si a decedat si el, scrie Libertatea.ro.

Descoperire socanta a oamenilor de stiinta. Toate femeile se simt murdare dupa aceasta dezvaluire. Oamenii de stiinta au facut o descoperire care a suparat mii de femei. Potrivit cercetatorului Cath Mercer de la Universitatea din Londra, cei mai multi dintre barbati apeleaza la prostituate pentru a-si satisface poftele carnale. Desi majoritatea sunt casatoriti sau sunt angajati intr-o relatie de durata, acestia prefera contactul sexual cu femei contracost. Conform unui studiu realizat de doctorul Cath Mercer, barbatii cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani sunt cei care apeleaza cela mai des la prostituate. Potrivit cercetarilor, 62.6 % dintre britanici fac sex cu prostituate cand calatoresc, scrie EVZ.ro.

Face 5.200 dolari pe seara cand iti aduce berea asa. Esti tanara, sexy si lipsita de prejudecati? Poti sa faci 5.200 de dolari (18.429 lei) pe seara daca servesti bere in lenjerie intima in barurile pentru mineri din Australia. Shae, de 29 de ani, e platita regeste de cand s-a angajat ca ospatarita la un bar din oras, in urma cu 10 ani. Fata ia 872 de dolari (3.091 lei) pe zi sa serveasca in sutien si bikini, din partea barului. Dar, in serile bune, blonda renunta si la sutien, scrie Click.ro.

Isi insala sotia cu 240 de amante facute din plastic. Unii se plang cu o singura nevasta pe cap, dar britanicul Bob Gibbins traieste cu 241! Cu una e insurat cu acte-n regula. Pe restul le-a cumparat cu 100.000 de lire sterline (564.210 lei). Desi locuieste intr-o casuta cu patru dormitoare din Madley, din comitatul Herefordshire, Bob (60 de ani) a gasit loc pentru 240 de papusi sexuale din silicon pe care a cheltuit o avere. Aici isi duce veacul alaturi de sotia lui, Lizzie, de 55 de ani. De cand cei doi copii ai cuplului au plecat de acasa, barbatul a inceput sa isi cumpere papusi pe care le ascundea prin casa de ochii nevestei, scrie Click.ro.