Vezi imagini cu sosia presedintelui Obama, in carne si oase! De fiecare data cand merge pe strada, de unul singur, atrage toata atentia asupra lui! Louis Ortiz (44 de ani) este sosia perfecta a presedintelui American Barack Obama (53 de ani). De curand (13 noiembrie 2014), acesta a vizitat capitala Danemarcei, Copenhaga. Louis Ortiz se aseamana izbitor cu Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii! Tot mai des i se intampla sa capteze privirile celorlalti, potrivit nationaljournal.com. Sosia presedintelui a realizat, de curand, un documentar "Bronx Obama", pelicula regizata de Ryan Murdoch. Ortiz isi traieste viata in mod firesc, doar ca, spre deosebire de presedintele Obama, el nu are o echipa de consilieri pe probleme politice si o armata de agenti secreti care sa-l protejeze la orice ora, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cine este barbatul care si-a unit destinul pentru a doua oara cu un copac din Bogota. Evenimentul a fost organizat in detaliu. Poligam fara regrete, Richard, un ecologist peruvian si-a unit destinul cu al unui copac din Bogota. Asta dupa ce, anul trecut, tot el i-a jurat fidelitate eterna unui copac din Argentina. Este felul prin care nestatornicul tanar, actor de meserie, incearca sa atraga atentia asupra situatiei mediului inconjurator, tot mai afectat de poluare si defrisari. Nuntasii s-au adunat intr-un parc din capitala columbiana, pentru a asista la cuvenitul sarut nuptial. N-au lipsit buchetul, domnisoarele de onoare si juramintele. Doar ca mireasa, cam sfioasa, nu si-a exteriorizat sentimentele. Doar si-a miscat frunzele, in bataia vantului, anuntaStirileProtv.ro.

A pipait testicule pe strada de 4.500 de dolari. Asta da curaj! O asistenta sexy s-a oferit sa pipaie testiculele barbatilor in plina strada. Marissa, o tanara de aproximativ 25 de ani, le oferea trecatorilor din Los Angeles examinari testiculare gratuite. Fiecare voluntar ii aducea fetei cate 100 de dolari (357 de lei), dar ramaneau cu o amintire de vis. Astfel, studenta la medicina a reusit sa stranga pana acum aproape 4.500 de dolari (16.072 lei), bani care vor fi donati unei campanii de prevenire a cancerului testicular, informeazaClick.

Ce a facut o companie aeriana dupa ce un clarvazator a prezis ca avionul se va prabusi. Clarvazatorul Jucelino Nobrega da Luz din Brazilia, care a prezis si moartea printesei Diana, a anuntat autoritatile ca zborul JJ3720, care urma sa se deplaseze miercuri din Sao Paulo spre orasul Brasilia, se va prabusi din cauza unor probleme la motor, la scurt timp dupa ce va decola. Dupa ce au primit aceste informatii, panicati, reprezentantii companiei braziliene TAM au schimbat numarul zborului cu JJ4732 pentru a inlatura orice risc. Jucelino Nobrega da Luz (foto) a devenit celebru dupa ce a prezis rezultatul alegerilor prezidentiale din 2006 din Brazilia. De asemenea, Nobrega a profetit recent moartea candidatului brazilian la prezidentiale Eduardo Campos, care s-a stins din viata in luna august, in urma unui accident aviatic, scrieLibertatea.

Poftiti in imparatia ghetii! A fost nevoie de 250 de tone de zapada si 100 de tone de gheata. Cea mai mare expozitie de gheata din lume a fost deschisa recent in Parcul Hyde din Londra. Peste 50 de artisti de pe tot globul au muncit din greu, incepand din iulie, sa dea viata imparatiei de gheata, Magical Ice Kingdom. Ei au avut nevoie de 250 de tone de zapada si 100 de tone de gheata ca sa sculpteze minunatiile care sunt mentinute la temperatura de minus 10 grade Celsius. Este vorba de peste o suta de sculpturi de gheata: un castel cu tronuri regale, fantani arteziene, butoaie, calesti, bufnite, caprioare, animale fantastice si razboinici, anuntaClick.