De acum, toata lumea poate avea ochi albastri. Operatia de 30 de secunde care schimba permanent culoarea irisului. Oamenii care au ochi caprui, dar ii doresc albastri, isi pot indeplini visul cu ajutorul unei operatii de 30 de secunde. O companie din Statele Unite le ofera o operatie laser care schimba permanent culoarea irisului. In timpul procedurii, este eliminat stratul de melanina, prezent in iris, care da culoarea maronie. Medicul care a dezvoltat aceasta procedura, dupa 10 ani de cercetari, explica faptul ca "in spatele oricarui ochi caprui se ascunde unul albastru, acoperit de celule de melanina". Doritorii trebuie sa stie ca procedeul este ireversibil, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pare imposibil, dar o tanara de 21 de ani a murit de 36 de ori intr-un an! Sara Brautiga, o dansatoare britanica, a murit de 36 de ori intr-un singur an. Si asta, din cauza ca sufera de o afectiune extrem de rara care face ca inima sa i se opreasca spontan. Tanara de 21 de ani are palpitatii atat de puternice incat ii opresc inima, iar tensiunea ii scade atat de mult incat intra in moarte clinica. Britanica a fost diagnosticata cu sindromul tahicardiei posturale ortostatice in urma cu patru ani, iar de atunci viata ei s-a schimbat dramatic, iar in ultimul an inima i s-a oprit de nu mai putin de 36 de ori, avand nevoie de resuscitare, informeaza Libertatea.ro.

Experiment revolutionar. O femeie paralizata a pilotat un avion militar de asalt cu puterea mintii. O femeie paralizata, in varsta de 55 de ani, a reusit sa piloteze cu avion militar de asalt F-35 si o aeronava Cessna intr-un simulator de zbor folosindu-si doar puterea mintii. Pentru a obtine aceasta reusita au fost necesari doi ani de antrenamente, realizate ca parte a unui program revolutionar sustinut de DARPA, o agentie parte a Departamentului american al Apararii care are rolul de a dezvolta tehnologii noi pentru fortele armate.Femeia care a participat la acest program, Jan Scheuermann, a ramas paralizata in anul 2003 din cauza unei afectiuni genetice neurodegenerative. In 2012, ea a fost recrutata pentru acest program. Cei de la DARPA au folosit pentru experiment doi electrozi asezati pe suprafata cortexului ei motor, zona a creierului care controleaza miscarile membrelor, scrie Descopera.ro.

Moment SF in timpul unei emisiuni din Argentina. Un OZN isi face aparitia in spatele prezentatorilor. Un incident bizar a avut loc in Argentina, in timpul unei emisiuni in direct, care avea loc in capitala Buenos Aires. n timp ce prezentatorii se aflau in direct, pe fereastra din spatele lor a putut fi vazut un obiect ciudat, care a zburat si apoi a disparut din cadru, potrivit Daily Mail. OZN-ul ar fi aparut in timpul unei transmisii live, care a avut loc pe 28 februarie. Insa, anumite persoane sustin ca nu este vorba de un OZN si ca toate povestea reprezinta doar o farsa. Un specialist in "probleme extraterestre" sustine ca este vorba doar de o animatie, din cauza a numeroase probleme de editare care pot fi observate, informeaza stirileprotv.ro.

Au vandut adeziv de unghii, in sticla de lapte! O fetita a ajuns la spital cu rani grave. O fetita de 6 ani din Marea Britanie a ajuns la spital dupa ce a vrut sa bea lapte, insa in sticla cumparata de parintii ei de la supermarket era... adeziv de unghii. Imediat cum a luat o gura din lichidul despre care credea ca este lapte, substanta a inceput sa i se intareasca in jurul gurii, iar parintii au dus-o de urgenta la spital. "Ultimul lucru la care te astepti este sa vezi lipici intr-un recipient pentru mancare", a declarat Samantha Bamford, mama fetitei. "A avut noroc ca nu a apucat sa si inghita substanta, pentru ca ar fi fost o situatie cu totul diferita", a adaugat femeia care a sunat la compania producatoare pentru a cere explicatii, scrie Libertatea.ro.