Motivul pentru care fotografia unei femei pe plaja a primit 300.000 de like-uri. Cum arata imaginea completa. Daca te simti inconfortabil din cauza vreunei imperfectiuni a corpului atunci cand esti pe plaja, povestea acestei femei te va face, in mod garantat, sa te simti mult mai bine. Cand Rachel Hollis a postat pe Facebook o fotografie cu ea pe plaja, purtand bikini, un lucru uluitor s-a intamplat. Imaginea a primit peste 300.000 de like-uri, adica mult mai mult decat se astepta, potrivit The Mirror. Mai multe pe StirileProTV.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Legenda fantomei de la Cicarlau care sperie soferii. Baia Mare are si ea casele sale bantuite. Maramuresul are locurile sale bantuite. Cea mai cunoscuta poveste este cea a fantomei de la Cicarlau, care sperie soferii care circula prin zona chiar si in ziua de astazi. Pentru cei care nu stiu, comuna Cicarlau este o localitate situata la cativa kilometri de municipiul Baia Mare. Aici se vorbeste despre fantoma unei tinere care a fost ucisa din cauza ca era prea frumoasa, fiind acuzata de vrajitorie.A fost batuta pana la moarte. Tot batranii din Cicarlau povestesc ca fata era de o frumusete rara, scrie Adevarul.

39 de membri ai unei secte s-au sinucis cand pe cer a aparut cometa Hale-Bopp. Pe 26 martie 1997, politia din California a descoperit cadavrele a 39 de membri ai gruparii ozenistice "Poarta Cerului". Ei s-au sinucis, la indemnul liderului lor, atunci cand cometa Hale-Bopp a devenit vizibila pe cerul Pamantului, moment care marca si venirea unei nave extraterestre. Incepand cu anii 1970, in SUA, Marshall Applewhite (1931-1997) si Bonnie Nettles (1928-1985) au inceput sa propovaduiasca ideea "reciclarii" Pamantului - planeta Terra urma sa fie curata total, dezinfectata, renovata - si singura sansa de a supravietui era parasirea ei, posibila deoarece trupurile umane erau doar vehicule menite sa-i ajute pe oameni sa faca aceasta calatorie. Citeste articolul integral pe descopera.ro.

A avut un soc cand a taiat burta unui sarpe! Ce a gasit un barbat in stomacul reptilei. O inregistrare video ciudata face valuri pe Internet. Imaginile prezinta disecarea unui sarpe de mari dimensiuni, dar partea socanta abia acum urmeaza: inauntrul sau se mai afla un sarpe! Descoperirea a fost facuta intr-o zona tropicala. Cativa localnici au gasit la marginea unui sat reptila uriasa. Unul dintre ei, mai curajos, a hotarat sa taie sarpele, mirat de umflatura pe care o avea la mijloc, scrie Click.ro.

Scarbos! Ce au gasit medicii in nasul unui brazilian a socat intreaga lume. Medicii brazilieni au ramas de-a dreptul socati cand au consultat un barbat care avea singerari nazale. Omul traia laolalta cu peste 100 de viermi, care-si gasisera culcus in nasul barbatului.Momentul uluitor in care echipa de medici a descoperit peste 100 de viermi care traiau in nasul barbatului a fost surprins de camerele de filmat montate in cabinet. Socanta descoperire a fost facuta in Clinics Hospital din Sao Paulo, Brazilia, relateaza Libertatea.

Modelul care poarta un corset timp de 23 de ore pe zi pentru a avea o talie minuscula. Cum a ajuns sa arate dupa 6 ani. O tanara model din Venezuela se supune unor chinuri ingrozitoare pentru a avea o talie minuscula. In ultimii sase ani, Aleira Avendano a purtat un corset extrem de strans, timp de 23 de ore pe zi, pentru a fi cat mai sexy, relateaza The Mirror. Astfel a ajuns sa aiba o talie de doar 50 de centimetri. In ciuda avertismentelor venite de la medici, care i-au spus ca isi pune viata in pericol cu acel corset, Aleira continua sa-l poarte si sa intoarca privirile pe strada, scrie StirileProTV.ro.