100 de Peligrad vin din toata lumea Dupa cativa ani de pregatiri, membrii uneia dintre cele mai vechi familii din Romania se reunesc luna viitoare din toate colturile lumii. Inca de la 1600 se vorbea in Marginimea Sibiului despre familia Peligrad, lucru care face sa fie considerata una dintre cele mai vechi din tara noastra. Si cand descendentii din zilele noastre sunt aproape o suta, e nevoie de cativa ani de pregatiri ca sa ii aduci pe toti daca nu la aceeasi masa, macar in acelasi loc. "Eu cred ca Saliste e o placa turnanta in geneza familiei noastre. De aici au plecat in lume valori si acum trebuie sa le strangem, sa le cinstim si sa le pomenim. Trebuie sa ne regasim pentru a fi puternici", crede Mihaela Popa Peligrad, una dintre organizatoare. Prima tentativa de a reuni familia a fost in 2011, dar cum nu toata lumea a putut fi prezenta, pe 16 mai se va mai face o incercare, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Barbatul care a fost concediat din cauza ca era prea politicos. "Mi-au spus ca sunt prea dragut cu ei" Ralph Body, un american in varsta de 41 de ani, care lucra drept portar la un bloc din New York, a fost concediat din cauza ca era prea politicos cu cei care locuiau in cladire. Barbatul avea acest loc de munca de doi ani, adica de cand a fost inaugurat blocul, potrivit Oddity Central. Insa Ralph nu era portarul tipic, ci genul de om care ajuta pe oricine si incerca sa se asigure ca locatarii nu intampina absolut nicio problema. Acesta facea orice il ruga oamenii, de la a verifica animalele de companie lasate singure acasa, la udat plante. "Tot ce am facut a fost la rugamintea cuiva", a spus Ralph. Totusi, reprezentantii companiei care l-a angajat nu au fost foarte incantati de atitudinea sa plina de zel. "Mi-au spus ca ei stiu ca tot ce am facut a fost corect, dar ca sunt prea amabil cu locatarii", a povestit barbatul, informeaza Stirile Pro Tv.

Un telefon de doi lei i-a salvat viata unui protestatar! Aparatul a oprit un glont! Un protestatar chinez a scapat ca prin minune, talismanul sau norocos fiind un telefon de generatie veche. Mai exact, barbatul avea asupra sa un telefon Nokia 3310, in valoare de nici 40 de lei, care a oprit un glont tras de politisti. Cine a spus ca telefonul mobil este un moft, ar trebui sa citeasca cu atentie aceasta poveste. Toata patania s-a intamplat in China, cand barbatul a participat la un mars de protest. Cand lucrurile au degenrat, fortele de ordine au actionat in forta, acestia fiind nevoiti sa traga asupra multimii cu gaze lacrimogene. Pana ce multimea a inceput sa se disperseze, unul din gloantele trase de politisti a fost la un pas sa omoare un protestatar. Norocul acestuia a fost ca proiectilul tras s-a oprit direct in telefonul sau, un Nokia 3310, scrie Cancan.

Au furat bancomatul cu totul, din magazin Un bancomat a fost furat cu totul, in noaptea de miercuri spre joi, din holul unui magazin din Chiajna, de patru barbati care l-au incarcat intr-o autoutilitara, dupa care au fugit. Este vorba despre un bancomat care deservea mai multe banci si care era prins in perete cu suruburi. Potrivit anchetatorilor, pe camerele de supraveghere se vede cum bancomatul este smuls din perete de patru indivizi cu fetele acoperite, care ulterior incarca aparatul intr-o autoutilitara. Politia a fost anuntata de agentii firmei care asigura securitatea dupa ce acestia au constatat ca magazinul fusese spart, scrie Libertatea.

Ziua era functionara la banca, noaptea avea un hobby scandalos. A fost concediata imediat cand sefii sai au aflat ce facea Femeia in varsta de 46 de ani, care lucra in De Nederlandsche Bankintr-o, banca de prestigiu din Olanda, a fost data afara dupa ce superiorii sai au aflat ca, in timpul liber, aceasta se prostitua, deghizata in ofiter nazist, scrie The Independent. Olandeza activa sub pseudonimul "Conchita van der Waal" si avea chiar si un site, de unde isi atragea clientii. Desi avea un salariu peste medie si a marturisit ca ocupatia sa ascunsa era mai mult un hobby, femeia isi vindea scump serviciile, de la 450 de euro in sus. Pe site, ea se descria ca fiind o "nimfomana de lux" si recunostea ca in timpul zilei are o cariera promitatoare in mediul financiar. Sefii sai au aflat de meseria ascunsa a angajatei dupa ce publicatia Quote a realizat un material despre site-ul femeii si au decis sa o concedieze, informeaza Stirile Pro Tv.