Cele mai ciudate diete din istorie. Cum voiau femeile sa slabeasca cu ruj si sapun. Goana dupa un trup de vis a dus, in ultima suta de ani, la unele dintre cele mai bizare diete. Mii de oameni au incercat sa arate mai bine mestecand sapun sau supravietuind doar cu energie solara. In anii '30, femeile care voiau o silueta de invidiat erau incurajate sa foloseasca un sapun-minune, iar dieta facea furori in lume, potrivit RomaniaTv.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

O tanara din SUA, pe cale sa intre in Cartea Recordurilor. Limba ei are peste 10 cm: "Lumea ma acuza ca nu este reala". O fata de 18 ani a ajuns vedeta pe internet dupa ce o poza cu ea in care scoate limba a ajuns virala pe internet. Adolescenta isi poate atinge cu limba nasul, barbia si chiar si ochiul cu putin ajutor, noteaza StirileProTv.ro.

Cum sa fii penibil pe Facebook in 22 de pasi. Te-ai saturat de postari inteligente, de prieteni virtuali de calitate si vrei sa vezi cum e sa fii penibil pe retelele sociale? Libertatea vine in ajutorul tau! Iata ce trebuie sa faci!

Dai 100.000 $ si te muti in casa plutitoare. Cand invarti pe degete miliarde de dolari si te scalzi in aur si petrol, iti permiti orice extravaganta. Bogatasii din Dubai s-au hotarat sa-si mute cartierele de lux pe mare, in largul coastelor Golfului Persic. Un proiect extraordinar, realizat de arabii de la Dubai-based Kleindienst Group, scrie Click.

"Nu m-am temut de o explozie, ci de otravire". Ce a descoperit un american in stomacul cainelui sau. Un barbat din Arkansas a avut supriza vietii sale cand a realizat ca animalul sau de companie devorase un mic arsenal. Larry Brassfield din Mountain Home, Arkansas, stia ca ciobanescul sau belgian, Benno, devoreaza orice, insa chiar si el a fost uimit cand a descoperit ca animalul avea in stomac o mana de cartuse de calibrul 7.62. Continuarea pe StirileProTv.ro.