Numele tau poate ajunge pe Marte. Invitatia adresata de NASA. Numele pamantenilor pot ajunge pe Marte. Tot ce trebuie sa faca acestia este completeze un formular de pe site-ul agentiei spatiale americane. NASA a invitat publicul sa-si inscrie numele pentru ca acesta sa zboare spre planeta Marte la bordul urmatoarei nave a agentiei spatiale americane cu lansarea catre Planeta Rosie in anul 2016, informeaza mashable.com, citat de Agerpres, aflam din Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Reteaua sociala care iti garanteaza nemurirea. Inca nu am ajuns in stadiul in care putem lua o pastila ca sa traim vesnic, dar oamenii de stiinta gasesc mereu noi metode de a ne apropia cat mai mult de atat vis. Folosim retelele sociale pentru a ne exprima aproape orice gand si orice traire. Publicam fotografii si ne facem prieteni noi, in timp ce tinem legatura cu cei vechi. Integral pe Playtech.ro.

Femeia cu cea mai oribla meserie din lume! Putini oameni sunt in stare de asa ceva. Va vine sa credeti sau nu, exista meseria de a verifica eficienta unui antiperspirant. Daca v-ati gandit vreodata ca aveti cea mai neplacuta slujba din lume, v-ati inselat amarnic! Cu siguranta nu va doriti sa fiti in locul persoanelor de mai jos. Continuarea pe RTV.net.

Cum s-a razbunat un tanar pe iubita lui infidela. I-a pus un prosop pe fata, a luat-o in camera si... Un tanar din Marea Britanie a gasit un mod inedit de a se desparti de iubita lui infidela. Baiatul nu i-a spus fetei ca stie de aventura ei, astfel ca i-a fost usor sa-i puna la cale o farsa. A luat si o camera de luat vederi pentru a-i filma reactia. A pacalit-o ca i-a organizat o petrecere de ziua ei de nastere. I-a pus un prosop pe fata pentru ca totul sa para veridic, potrivit Realitatea.net.

A fost descoperit cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare. Ce contine. Cel mai vechi mesaj gasit vreodata intr-o sticla plutind pe mare se crede ca a fost recuperat dupa 108 de ani de la lansarea la apa, scrie indiatimes.com, potrivit Agerpres. Marianne Winkler, lucratoare postala pensionara, a reperat sticla plutitoare aflandu-se pe insula germana Amrum. Ea a spus ca recipientul din sticla transparenta continea in interior o nota pe care se aflau numai cuvintele: "Sparge sticla", scrie Gandul.

Premiera in Coreea de Nord. Comunistii au acceptat ca o trupa vest-europeana sa sustina un concert in Phenian. Trupa slovena Laibach a devenit prima formatie vest-europeana care a cantat in Coreea de Nord. BBC News scrie ca fotografiile de la eveniment arata ca publicul de la Teatrul Ponghwa ar fi apreciat show-ul, noteaza StirileProTv.