Acest barbat nu s-a mai spalat de 12 ani. Motivul bizar pentru care nu mai face dus. Un cercetator britanic sustine ca nu a mai facut baie de 12 ani. Motivul? Dave Whitlock sustine ca face un experiment stiintific, astfel ca, in loc sa se spele, foloseste un spray special care ajuta bacteriile sa traiasca in continuare pe corpul lui. Barbatul a povestit ca ideea despre "bacteriile bune" i-a venit in trecut. Continuarea pe Realitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Profetia lui Nostradamus despre criza imigrantilor. Vor declansa cel de-al Treilea Razboi Mondial. Criza imigrantilor din Europa va duce la declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial. Este profetia facuta de Nostradamus intr-unul dintre catrenele sale. Intre timp, expertii avertizeaza ca, in cel mult 50 de ani, musulmanii vor fi majoritari in Europa, iar in 100 de ani toti europenii vor fi musulmani, scrie RomaniaTv.net.

Barbatul cu cel mai mare penis din lume dovedeste ca merita sa intre in Cartea Recordurilor. De ce este nefericit. Barbatul cu cel mai mare penis din lume a fost filmat in timp ce isi cantarea uriasul organ, de un kilogram. Roberto Esquivel Cabrera, 52 de ani, care a fost deportat din SUA inapoi in Mexic, spune ca vrea sa ajunga in Cartea Recordurilor si sa fie declarat handicapat, pentru ca organul sau sexual il impiedica sa aiba o viata normala, potrivit StirileProTv.ro.

Zambiti, extraterestrii ne-au facut o poza! Soc si groaza saptamanile trecute la Statia Spatiala Internationala! Conform unei filmari NASA postate pe Internet, una din camerele video montate pe Statia Internationala a surprins un moment bizar: o nava cu o forma ciudata s-a apropiat de orbita Pamantului si a tras doua fascicole luminoase, anunta Click.

S-a nascut barbat, insa si-a dorit mereu sa fie femeie. Cat a cheltuit pentru a semana cu Kim Kardashian. Thalia Almodovar s-a nascut barbat insa si-a dorit intotdeauna sa fie femeie. S-a indragostit de fizicul celebrei Kim Kardashian si a decis sa-si faca operatii pentru a ajunge sa semene cat mai mult cu ea. Thalia a cheltuit pana acum 95.000 de euro pentru a se transforma in sosia vedetei. Integral pe StirileProTv.ro.