Pescarii au crezut ca sunt intr-un film Sci-Fi. Cum arata "monstrul" marin capturat in largul costelor spaniole Un pescar din Spania a facut captura vietii lui, care acum a ajuns obiect de studiu pentru cercetatori. Cativa pescari din nordul regiunii Asturias au iesit cu barca la pescuit in larg, la cateva mile distanta de stramtoarea Villaviciosa. Au crezut, la un moment dat, ca sunt cu totii intr-un film science-fiction, cand unul din ei si-a scos captura din apa, relateaza Dalily Mirror. Pescarul prinsese in plasa un calmar urias, de 10 metri lungime si 150 de kilograme. Vorbind despre "monstrul" scos la suprafata, pescarul a spus: "Cand vezi un specimen de asemenea dimensiuni nu poti sa nu fii intimidat. Chiar si cei care pescuiesc zi de zi ca o astfel de captura o faci o data in viata. Parca ai fi intr-un film fantastic", anunta Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Frumoasele razboinice! Miss Canada si Miss Iordania isi iau in serios rolul de ambasadoare ale pacii Una dintre razboinice, Anastasia Lin, a ratat zilele trecute sansa de a castiga titlul de Miss World din cauza convingerilor sale. Frumoasa bruneta de origine chineza trebuia sa participe la faimoasa competitie care se desfasoara in aceasta perioada in tara sa de bastina. Autoritatile din China au decis insa sa nu ii acorde viza la intrare in tara din cauza faptului ca Anastasia a denuntat, in repetate randuri, incalcarea drepturilor omului din acest stat. Ca urmare, Miss World Canada a facut cale intoarsa de pe Aeroportul International din Hong Kong. Si fosta Miss Iordania din 2010 este o razboinica! Lara Abdallat nu este doar foarte frumoasa, ci si extrem de inteligenta, asa ca in ultimii ani s-a alaturat gruparii Anonymous pentru a combate diferiti infractori din mediul online, scrie Libertatea.

Japonezii au lansat serviciul prin care poti inchiria un "partener de somn" O companie japoneza a lansat un serviciu pentru femeile singure, prin intermediul caruia doamnele si domnisoarele suferinde isi pot angaja un barbat care sa le imbratiseze peste noapte. Firma, numita Soineya, "expediaza" de urgenta cate un partener atractiv la resedinta clientelor dupa ce acestea isi aleg favoritul dintr-o lista in care sunt inscrisi barbati cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani. Pentru un somn rapid de doua ore, femeile singure trebuie sa scoata din buzunare 153 de euro, in timp ce patru ore de odihna langa un barbat aratos costa 306 euro. Pretul unei nopti intregi se ridica la 766 de euro, scrie Adevarul.

El este primul robot care nu asculta comenzile Pare un scenariu de Hollywood, dar este realitate! O echipa de studenti la cibernetica din SUA a inventat doi roboti Shafer si Dempster care s-au rasculat impotriva creatorilor lor.Daca instructiunile primite de la creatori le pun viata in pericol, cei doi roboti refuza sa execute. Raspunsul lor este "e prea riscant sa fac asta". Testul saltului de pe masa a solicitat inteligenta artificiala a celor doi robotei sa evalueze riscurile in cazul executarii ordinului. Inginerii Gordon Briggs si Dr. Matthais Scheutz de la Universitatea Tufts, din Massachusetts, au creat inteligenta artificiala activandu-i functiile cognitive care ii permit sa invete din greseli si sa evalueze riscurile tinand cont de datele care ii vin din mediul inconjurator, scrie Click.

A slabit 50 de kilograme fara sa renunte la pizza si dulciuri. Cum arata acum si care este secretul ei O tanara ajunsese sa cantareasca peste 120 de kilograme la 26 de ani si din aceasta cauza se adancise intr-o depresie puternica. In plus, din cauza greutatii foarte mari, Molly Lowe avea si mai multe afectiuni care ii puneau viata in pericol. Tanara femeie din Florida spune ca a avut tot timpul cateva kilograme in plus, dar a scapat situatia de sub control in 2012, dupa ce a nascut, relateaza Daily Mail. A incercat mai multe diete, dar totul a fost in zadar. Mai mult, si-a dat seama ca nu ar fi in stare niciodata sa renunte la zahar si carbohidrati. Avand in vedere acest aspect foarte important, femeia a cautat un regim care sa i se potriveasca. Dupa ce a consultat mai multi specialisti, Molly a ajuns la concluzia ca sportul este cel care o va salva, informeaza Stirile ProTv.