Ce rusine! A ramas cu pantalonii in vine in fata presedintelui! Ivan Zvonimir Cicak, seful filialei croate a Comitetului Helsinki pentru Drepturile Omului, a fost pus intr-o situatie mai mult decat jenanta, ramanand in chiloti in fata presedintei din Croatia. Ivan Zvonimir Cicak, reprezentantul unui ONG croat s-a aflat ieri intr-o situatie stanjenitoare dupa ce pantalonii i-au jucat o festa si i-au cazut in vine in timpul unei poze pe care a facut-o cu presedinta Kolinda Grabar-Kitarovic. Barbatul poza alaturi de presedinta, pentru presa, in momentul in care pantalonii au cazut de pe el. Norocul acestuia a fost ca atat el, cat si presedinta, tineau in mana o diploma de mari dimeniuni, care a acoperit mare parte din zona fara pantaloni. Desi stanjenit de moment, Ivan Cicak si-a ridicat pantalonii sub privirile calme ale presedintei, care a zambit, amuzata de situatie, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A fugit de politie si a fost mancat de aligator. S-a aruncat intr-un iaz ca sa scape de arestare si a fost ucis si devorat de un aligator de 3 metri care se afla in apa. Asta a fost soarta cruda a tanarului Matthew Riggins, de 22 de ani, din Florida, dat disparut la 13 noiembrie, dupa ce ii spusese iubitei ca se duce in orasul Barefoot Bay sa dea o spargere. Hotul a fost surprins de politistii care l-au urmarit, si s-a aruncat in iaz ca acestia sa-i piarda urma. Zece zile mai tarziu, trupul sau partial mancat a fost gasit pe fundul apei, in timp ce aligatorul asasin se afla in apropiere. In burta animalului, care a fost eutanasiat, s-au gasit ramasite din trupul hotului, anuntaClick.

A apasat pe acceleratie in loc de frana si a "parcat" intr-un restaurant. Momentul, surprins pe camera de supraveghere. Un sofer care a apasat pe acceleratie in loc de frana a intrat cu masina intr-un restaurant din Miami. O camera de supraveghere a surprins momentul in care autovehiculul loveste mai multe mese la care se aflau cel putin patru persoane. Unul dintre clienti a ramas prins sub masina si a suferit traumatisme grave. Alte trei persoane si soferul masinii au suferit rani usoare. Restaurantul a suferit daune majore. Politistii spun ca soferul era un client fidel al restaurantului si venise sa ridice o comanda.In timp ce parca a suferit o criza si a pierdut controlul volanului, informeazaStirileProtv.ro.

Au facut chipul lui Marilyn Monroe in zapada! Doi studenti din China au facut o adevarata opera de arata in curtea scolii. Dupa ce a nins, cei doi au desenat in zapada chipul lui Marilyn Monroe. Doi tineri de la Universitatea tehnologica din Changchun din provincia chineza Jilin au profitat de prima zapada cazuta si au facut chipul actritei Marilyn Monroe in zapada. Cei doi au ajuns vedete pe Internet si sute de oamenii le-au admirat opera de arta. Din pacate, odata cu topirea zapezii s-a topit si chipul lui Marilyn Monroe. Au ramas insa fotografiile ca dovada a talentului celor doi, scrieLibertatea.

Va primi un penis nou dupa ce a fost ranit grav in Afganistan. Primul transplant de penis din SUA va fi realizat la un veteran de razboi, un tanar ranit grav in Afganistan, au anuntat reprezentantii spitalului universitar Johns Hopkins. Se deschide astfel cutia sperantei pentru cei peste 1.300 de tineri soldati americani care s-au intors din Irak si Afganistan cu zona genitala distrusa. Interventia va avea loc anul urmator, conform purtatorului de cuvant al spitalului din Baltimore. Este cel de-al treilea transplant de penis la nivel mondial. Transplantul realizat in 2014, in Africa de Sud, a fost un succes total, pacientul urmand sa devina tata la sfarsitul acestui an. Din pacate, interventia realizata in China, prima de acest fel, in 2006, a esuat. "Se vorbeste prea putin despre aceste rani in zona uro-genitala. Acestea sunt la fel de devastatoare ca orice alt traumatism suferit de un soldat", a explicat dr. Andrew Lee, seful sectiei de chirurgie reparatorie de la spitalul Johns Hopkins, anuntaClick.