Inmormantat in cafetiera: un om de afaceri isi doarme somnul de veci intr-o urna similara cu produsul pe care l-a facut celebru Omul de afaceri Italian Renato Bialetti, care a facut faimoasa in toata lumea cafetiera din aluminiu, a murit in urma cu cateva zile, la varsta de 93 de ani, cenusa sa fiind depusa intr-o urna realizata dupa modelul clasic al cafetierei vandute intreaga viata. Bizara inmormantare a atras atentia mass-media, in publicatia "The Local" precizandu-se ca urna-cafetiera in care se afla cenusa lui Renato Bialetti a fost depusa in cripta familie, in Omegna, Italia. Cafetiera a fost realizata in 1933, de italianul Luigi di Ponti, iar brevetul inventiei a fost cumparat de tatal lui Renato, Alfonso Bialetti, un vanzator de aluminiu, scrie Adevarul.

Faze TariFoto: Colaj foto

"Omul copac" din Bangladesh a fost operat la maini, dupa o interventie care a durat 3 ore. "Este fericit si a ras" Barbatul din Bangladesh numit "omul-copac", pentru negii uriasi care i-au crescut la extremitatile degetelor de la maini si picioare, a fost operat cu succes la Medical College Hospital din Dacca. Abul Bajandar, un tata de familie de 26 de ani originar din districtul Khulna (sud), a inceput sa sufere in adolescenta din cauza acestei maladii rare, care s-a agravat in urma cu patru ani. A fost internat duminica trecuta pentru a i se extirpa excrescentele ajunse la o greutate totala de cinci kilograme. Operatia a vizat toate degetele de mana dreapta si a reusit, a declarat directorul spitalului din Bangladesh, Samanta Lal Sen, adaugand ca pacientul ''este fericit si a ras''. ''Il vom tine sub observatie trei luni inainte de a decide daca vom efectua noi interventii. Este o mare provocare'', a mai spus el, informeaza Stirile ProTv.

Supravietuitorul unui accident aviatic din 1972: "Am mancat cadavre" Un teribil accident de avion petrecut in 1972, in Muntii Anzi, il prindea pe doctorul Roberto Canessa, atunci in varsta de 19 ani, la bordul aeronavei cu pricina. Din cei 45 de pasageri, 12 au murit in urma prabusirii, iar alti 6 si-au pierdut viata in urmatoarele zile. Canessa si ceilalti supravietuitori au luat cutremuratoarea decizie de a se hrani cu cadavrele celor 18 oameni pierduti. Doctorul si-a scris amintirile dramatice intr-un text publicat in Daily Mail. Acesta a povestit cum a trait intreaga aventura. Totul a pornit cu turbulente si pierderea unei aripi, apoi cu o explozie care a dus la o cadere rapida a "pasarii de fier", care l-a facut pe norocosul pasager sa fie convins ca va muri. Dar asta nu s-a intamplat, anunta Click.

Cat valoreaza dragostea? 6 milioane de yuani. Atat a platit parintilor pentru mireasa Ginerica a trebuit sa bage adanc mana in buzunar pentru aleasa inimii lui. 6 milioane de yuani (aproape 1 milion de dolari) s-au dus in contul socrilor. O mireasa din China a devenit foarte populara pe internet dupa ce suma fabuloasa cu care a fost "cumparata" a fost dezvaluita. Asta nu inseamna ca zestrea miresei a fost mai prejos. Parintii fetei i-au oferit un dar de nunta de 10 milioane de yuani si un avion privat care s-o duca pana la sotul ei nerabdator. Pozele proaspetilor casatoriti s-au viralizat imediat pe retelele de socializare, reusind sa intrige un numar mare de internauti care s-au declarat socati de suma exorbitanta. Nu se cunoaste nici un detaliu despre familia cuplului. Se pare ca scumpa nunta reprezinta un precedent, scrie Libertatea.

Lautarii americani din Taraful Usturoi incanta SUA Patru muzicieni indragostiti de folclorul romanesc au infiintat "Taraful Usturoi". Nimic special pana aici daca lautarii n-ar fi americani get-beget! Miamon Miller, Cory Beers, Joshua Kaufman si Simeon Pillich sunt muzicienii indragostiti de folclorul nostru traditional, pe care il canta cu Romania in gand. Un taraf care canta muzica populara romaneasca face senzatie peste Ocean. Cu un tambal, o vioara, un acordeon si un contrabas, lautarii din Garlic Band (adica Taraful Usturoi) incing scenele din Statele Unite ale Americii si pun pe jar publicul, conform adevarul.ro. Calusarii, Geamparalele din Macin sau Braul din Muntenia sunt doar cateva exemple din repertoriul tarafului, anunta Click.