Berea care contine esenta feminitatii, facuta din bacteriile vaginale ale unui model cunoscut. O companie sustine ca vrea sa produca o bere care sa contina esenta feminitatii, iar pentru asta vrea sa foloseasca in procesul de fabricatie bacterii vaginale. Si nu oricum. Sau mai bine zis nu orice bacterii, ci unele recoltate de la modelul Alexandra Brendlova. Compania producatoare sustine ca berea produsa astfel va fi practic ca o intalnire cu frumoasa si senzuala Alexandra Brendlova in sine, va avea gratia si gustul uneia dintre cele mai sexy femei. Producatorul mai explica faptul ca nu este niciun motiv de ingrijorare in privinta sanatatii, caci se va folosi tehnologie avansata prin care se va examina si prepara bacteria din vaginul femeii. Asadar, berea va fi "curata si sanatoasa", scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul bizar pentru care femeile se fotografiaza cu un iPhone 6 pe genunchi. Dupa moda fotografiilor cu tinere care tin in dreptul taliei o coala A4 pentru a demonstra ca au o talie subtire, un nou trend a devenit viral pe retelele de socializare din China. Tot mai multe fete se fotografiaza cu un iPhone 6 pe genunchi, pentru a arata ca au picioarele subtiri. Totul, pentru a-si demonstra reciproc ca au un corp ideal. Persoana care initiaza aceste trenduri in materie de frumusete merita cu siguranta o medalie, impreuna cu titlul de ‘Cea mai cretina idee a anului’, a comentat un utilizator. Aceasta moda vine la scurt timp dupa "provocarea taliei A4", un trend prin care tinerele tin in dreptul taliei o coala A4, pentru a demonstra ca talia lor este de numai 20 de centimetri, anuntaStirileProtv.ro.

O pustoaica a dat lovitura! E milionara la doar 11 ani! La 11 ani, unii copii inca se mai joaca cu papusile sau in fata blocului. Acesta nu este cazul si al Mikailei Ulmer, o pustoaica din Texas, care a devenit milionara dintr-o afacere cu limonada pe care o prepara dupa o reteta din 1940, pe care o are de la strabunica sa. Idee acestei afaceri i-a venit dupa ce la varsta de patru ani a fost intepata de doua ori de albine intr-o singura saptamana. Ca orice copil in situatia aceasta, Mikaila s-a speriat si a inceput sa planga. Insa, in loc sa dezvolte o fobie pentru albine si acele lor, aceasta a devenit extrem de curioasa despre aceste insecte si a inceput sa le studieze, atat pe ele, cat si importanta lor in eco-sistemul lumii. Nu dupa mult timp, strabunica ei, Helen, i-a trimis niste retete dintr-o carte de bucate din 1940 care o invatau cum sa prepare limonada cu miere, evitand zaharul sau indulcitori, si astfel pustoaica a creat limonada BeeSweet si si-a inceput o mica afacere, informeazaLibertatea.

Moment de intimitate, surprins de o drona. Femeia a ajuns la inchisoare pentru un an de zile. Amanda Zolicoffer, in varsta de 27 de ani, a fost retinuta dupa ce a fost surprinsa de o drona in timp ce intretinea relatii intime cu un barbat, in varsta de 75 de ani. Proprietarul dronei a anuntat imediat politia. Femeia a fost retinuta pentru ca practica prostitutia, iar batranul ii era client. Cei doi intretineau relatii intime in masina barbatului. Cei doi au fost dusi la sectia de politie si acuzati ca faceau sex intr-un loc public, iar dovada au fost imaginile surprinse de drona. Amanda a fost condamnata la un an de inchisoare, iar in cazul barbatului nu s-a dat inca o sentinta, scrieStirileProtv.ro.

Actrita Whoopi Goldberg vinde creme ce contin canabis.Cunoscuta actrita americana Whoopi Goldberg a lansat, la San Francisco (statul California), o linie de produse cosmetice realizate pe baza de canabis, care sunt destinate femeilor, anunta Agerpres. "Vrem sa dam o alternativa celor care sufera de dureri menstruale", a explicat vedeta de 60 de ani, precizand ca noile produse au fost realizate in colaborare cu o firma care fabrica produse alimentare cu marijuana. "Fumatul este bun, dar multe femei nu vor sa fumeze si apoi sa mearga la serviciu", dar aceste produse "pot fi purtate in geanta", a explicat detinatoarea unui Oscar pentru rolul ei secundar din filmul "Ghost". Aceasta nu este prima data cand ea vorbeste deschis despre calitatile canabisului. Daca o femeie se simte rau, "poate sa se dea cu putin balsam de abdomen sau pe spate", iar apoi, cand ajunge acasa, "face o baie si bea un ceai", a explicat ea, precizand ca i-a venit ideea lansarii acestor produse dupa ce a vazut cat de mult sufera unele dintre nepoatele sale din cauza durerilor menstruale, anuntaLibertatea.