Un fotomodel american cu abilitati acrobatice a devenit primul ninja strain din Japonia. Chris O'Neill, un american de 29 de ani, stabilit in Tokyo, a devenit faimos in Japonia, dupa ce a fost angajat ca primul ninja profesionist, de alta nationalitate, datorita performantelor sale acrobatice de-a dreptul impresionante. Tanarul, mare fan al artelor martiale, este singurul strain din cei sapte ninja angajati de prefectura japoneza Aichi, care doreste cu ajutorul acestora sa promoveze turistic zona. O￯Neill lucra pana acum ca fotomodel, avand aparitii in emisiunile si filmele japoneze. Insa, acesta a fost ales de autoritatile japoneze datorita faptului ca e un bun alergator si are abilitati acrobatice, aptitudini ce se potrivesc manusa cu noua lui slujba. Satoshi Adachi, seful departamentului de promovare a turismului din prefectura Anachi a confirmat pentru presa locala angajarea lui O'Neil ca primul ninja de alta nationalitate, platit de o autoritate municipala, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Femeia care dispare. Boala cumplita o face sa se micsoreze: la 25 de ani are corpul unui copil mic. O femeie din India sufera de o boala extrem de rara, care ii face organismul sa se micsoreze din ce in ce mai mult. Kumari Kunti, o femeie din India, sufera inca din copilarie de o boala rara, care o face ca la 25 de ani sa aiba corpul unui copil mic, care abia incepe sa mearga. Primele probleme medicale au aparut la varsta de 9 ani, iar de atunci Kumari traieste un adevarat cosmar. Doctorii spun ca femeia sufera de osteogenesis imperfecta sau "boala oaselor fragile", o afectiune ce ii face ca oasele sa se micsoreze odata cu inaintarea in varsta, dar ii proavoaca si multe alte afectiuni, ca scolioza, deformare a membrelor sau macrocefalie. Kumari a crescut doar pana la 1.2 metri inaltime, apoi s-a oprit si a inceput sa se micsoreze, iar acum masoare 0.6 metri, anuntaStirileProtv.ro.

Trei descoperiri arheologice care sunt mai inspaimantatoare decat filmele horror. Regizorii de la Hollywood au nenumarate surse de inspiratie. De-a lungul vremii, arheologii s-au confruntat cu descoperiri de tot felul. Unele le-au starnit amuzamentul, altele i-au oripilat. Indiferent de situatie, specialistii si-au indeplinit datoria si au facut publice rezultatatele cercetarilor lor. De acum, ramane la latitudinea publicului daca ceea ce a fost identificat este de domeniul hilarului sau, dimpotriva, starneste oroarea privitorului. Noi va propunem a doua varianta, prezentandu-va trei dintre descoperirile arheologice care par desprinse din filmele horror, informeazaDescopera.ro.

Trafic intrerupt in Manchester din cauza unei... lebede. O lebada a intrerupt bunul mers al traficului din Manchester. Conform cercetatorilor, lebedele care traiesc in mediul urban s-au adaptat perfect la acest mediu si nu sunt speriate de viata agitata a locuitorilor oraselor, scrieLibertatea.

Poza care i-a adus suspendarea contului de Instagram acestei femei. Ce apare in imagine. O utilizatoare a urcat pe contul ei de Instagram o poza cu un tort pe care il facuse ea. Insa, la scurt timp, aceasta a primit notificare ca i-a fost suspendat contul. Fiica ei, Fiona Mosely s-a plans pe contul ei personal de Twitter ca mamei ei i-a fost suspendat contul de Instagram dupa ce a publicat o imagine cu un tort facut de sora Fionei. Tortul era decorat cu forme rotunde de martipan alb, presarat cu cacao deasupra, pe margini si una rotunda in mijloc, care, spune femeia, il simbolizau pe Iisus si discipolii sai. Insa poza a fost stearsa automat de Instagram pentru ca ar fi incalcat standardele comunitatii de pe Instagram. Motivul a fost ca tortula seamana cu un san, anuntaStirileProtv.ro.