Anunta incredibil! "Vand avion de lupta". Cat cere un moldovean pe un model rusesc. Un anunt mai putin obisnuit pentru mica publicitate vine din Moldova, acolo unde user al unui site de profil vinde nici mai mult, nici mai putin de un avion de lupta. Anuntul acestuia a devenit rapid viral pe internet, proprietarul avionului, un Suhoi SU-35, cerand 85.000 de euro pentru aparatul de lupta de provenienta ruseasca. Cel care vinde spune ca avionul are nevoie de unele reparatii, fiind dispus sa lase putin din pret, pentru ca parbrizul este stricat, si precizeaza ca aparatul are 72.000 de ore de zbor si ca se vinde fara rachete, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Filmarea socanta surprinsa pe o plaja. Ce i se intampla unei femei in timpul unei sedinte de exorcizare. Un filmulet socant postat pe retelele de socializare a starnit reactii puternice. O femeie este filmata in timpul unei sedinte de exorcism, insa aceasta reactioneaza violent. Filmarea bizara infatiseaza ceea ce pare o sedinta de exorcism, chiar pe plaja. Un barbat o tine intinsa pe plaja, iar la final unul dintre ei o tine de maini, in timp ce altii aplauda in jurul lor. In scurt timp, femeie incepe sa aiba reactii violente si sa scuipe sange, ca mai apoi sa se miste ciudat. Femeie incepe sa vorbeasca in spaniola, ceea ce indica posibilitatea ca filmarea sa fi avut loc in America Latina. Dupa aparitia filmarii pe internet, multi au contestat veridicitatea ei iar altii sustin ca ar fi falsa, insa multi s-au aratat ingroziti de scenele surprinse, anuntaStirileProtv.ro.

Ce a facut acest barbat pentru a scapa casa de gandaci. Pentru cei mai multi dintre noi, poate fi un cosmar devenit realitate sa ai casa infestata cu gandaci. Intreaga ta viata cotidiana poate fi data peste cap intr-o asemenea situatie. Ce faci pentru a rezolva rapid problema? Un barbat din Statele Unite pare sa fi gasit o solutie mai...neobisnuita. El a luat masuri drastice si a umplut toata casa cu spray impotriva gandacilor, crezand ca in acest fel toate miile de daunatoare vor disparea, potrivit Metro.co.uk. Problema este ca a folosit prea mult din solutia chimica, iar operatiunea nu a decurs insa conform planului, acumularea de gaze ale sprayului conducand la o explozie care a distrus intreaga casa. De parca situatia nu ar fi fost destul de dezastruoasa, gandacii se pare ca au supravietuit exploziei, informeazaClick.

Ce se mai vinde pe internet? O punga cu aer de la meciul de retragere al lui Kobe Bryant! Interesul enorm generat de meciul de retragere al baschetbalistului american Kobe Bryant (37 de ani) i-a facut pe unii spectatori cu pronuntate calitati de comercianti sa incerce sa dea o lovitura financiara. O oferta ciudata a aparut de cateva zile pe site-urile pe care oamenii cumpara sau scot la vanzare tot felul de lucruri. Cineva a anuntat ca vine o punga umpluta cu aer de la ultimul meci jucat de Kobe Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria baschetului nordamerican. Interesul enorm generat de meciul de retragere al baschetbalistului american Kobe Bryant (37 de ani) i-a facut pe unii spectatori cu pronuntate calitati de comercianti sa incerce sa dea o lovitura financiara. O oferta ciudata a aparut de cateva zile pe site-urile pe care oamenii cumpara sau scot la vanzare tot felul de lucruri. Cineva a anuntat ca vine o punga umpluta cu aer de la ultimul meci jucat de Kobe Bryant, unul dintre cei mai buni jucatori din istoria baschetului nordamerican, scrieLibertatea.

A indepartat toti barbatii de ea din cauza dependentei ei bizare. Si-a pierdut locul de munca si cei mai multi dintre prieteni din cauza unei dependente. Dar tanara de 29 de ani nu este sub puterea drogurilor sau a alcoolului, ci este sclava poftelor trupesti. Sami Walton, din Marea Britanie, este dependenta de sex si din cauza asta este practic incapabila sa-si dezlipeasca mainile de pe iubitul ei. Iar barbatul, in varsta de 38 de ani, este extenuat, pentru ca ea vrea sa faca sex de cel putin 10 ori pe zi, relateaza Daily Mail. Femeia a dezvoltat dependenta la 20 de ani, dupa ce s-a despartit de un barbat cu care a avut o relatie de lunga durata. Ajunsese sa faca sex cu colegii de munca, cu prietenii, dar si cu necunoscutii pe care ii agata in baruri. Era atat de dominata de dependenta ei, incat si-a pierdut locul de munca si prietenii, dar de foarte multe ori s-a expus la situatii periculoase, pentru ca mergea acasa cu barbati pe care nu-i cunostea deloc, anuntaStirileProtv.ro.