O broasca testoasa a primit carapace realizata la imprimanta 3D. O broasca testoasa din Brazilia a fost salvata de tehnologia moderna, dupa ce si-a pierdut carapacea in urma unui incendiu. Testoasa Freddy a reusit insa sa scape cu viata. Freddy avea sanse mici de supravietuire, insa patru medici veterinari au gasit o modalitate de a salva animalul. Acestia colaborat cu un designer 3D si au construit o proteza care a fost grefata pe testoasa. "Freddy este prima broasca testoasa din lume careia i-a fost grefata o carapace in totalitate artificiala", arata designerul Cicero Moraes. El a proiectat si desenul specific carapacelor pentru ca reproducerea sa semene cat mai mult cu o carapace naturala, iar diferenta nici ca este vizibila, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul pentru care 20.000 de albine au urmarit timp de doua zile aceasta masina. Cum a fost rezolvata problema. O matca a ramas blocata in portbagajul unui autoturism 4X4, iar albinele din stup au urmarit masina timp de doua zile, ingrozindu-l pe proprietar. Roiul, format din aproximativ 20.000 de albine, a provocat haos atunci cand regina a ramas blocata in masina. Albinele au urmarit in mers masina, iar cand aceasta stationa, insectele se asezau pe usa portbagajului, relateaza Metro. In doua zile, proprietarul din Tara Galilor a apelat la nu mai putin cinci apicultori sa-l scape de cosmar, insa albinele tot reveneau. Roger Burns, unul din apicultorii care a intervenit in aceasta problema, a spus ca a reusit sa scoata matca din portbagaj si albinele s-au indepartat de masina, dar doar pentru scurt timp, anuntaStirileProtv.ro.

Nu ai fi crezut asa ceva! Cat timp din viata il petreci facand sex. Cercetatorii au aflat cat timp pierde un om din viata pentru sportul din dormitor. Rezultatul este unul trist, avand in vedere ca este mai mic decat am fi crezut. Petrecem mai putin de 1% din viata facand sex, in timp ce 41% din timp il pierdem "hranindu-ne" cu tehnologie. Noul studiu a fost cerut de Reebok si la el au participat 9.000 de oameni din Marea Britanie, SUA, Canada, Germania, Franta, Mexic, Rusia, Coreea si Spania, care au vorbit deschis despre viata lor sexuala. Astfel, acesta arata ca o persoana isi petrece mai putin din 1% din viata facand sex, cu exactitate doar 0,45%, informeazaLibertatea.

Nimeni nu le ajunge la nas! Cum traiesc cei mai bogati copii din Londra. Viata bate filmul, ce putin in acest caz! Un cont de Instagram numit "Viata copiilor bogati din Londra" a ajuns sa fie intens mediatizat, avand peste 120.000 de urmaritori. Imaginile cu bolizii de lux primitie de la parintii lor, cu petrecerile extravagante pe care le dau si cu hainele incredibil de scumpe etalate pe Internet fac inconjurul lumii. Pare o fantezie, dar este doar viata "normala" a copiiilor bogati din Londra. Nimeni nu ii poate atinge si nimeni nu ii poate multumi. Contul de Instagram a fost creat de un agent de vanzari de 24 de ani. Vrea sa le arate "oamenilor de rand" cum isi petrec viata tinerii putred de bogati, care nu au nicio grija si care isi etaleaza opulenta pe Internet. Copiii de bani-gata se bat in masini si vacante de lux, scrieClick.

Defilare extravaganta: Modelele au purtat lenjerie intima din aur. Defilare extravaganta intr-o provincie din China, cu ocazia aniversarii unei companii. Reprezentantii companiei au organizat o prezentare de moda care a avut in prim-plan nu modelele imbracate in lenjerii intime, ci... aurul. Un model a purta o lenjerie intima realizata din metalul pretios, in timp ce a defilat prin fata a zeci de oameni. Totodata, podiumul a fost unul extrem de costisitor. Sub platforma de sticla au fost asezate 666 de lingouri de aur, anuntaLibertatea.