A incurcat frana cu acceleratia si a intrat prin geamul unui salon de infrumusetare. O soferita de 83 de ani, din Statele Unite, a intrat cu masina intr-un salon de infrumusetare din Chicago. In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, vedem cum automobilul loveste mobilierul de la receptie si se izbeste violent de un perete din interior. A trecut razant pe langa doua angajate si a ratat o clienta. Batrana de la volan si cele doua femei de la receptie au fost transportate la spital, unde au primit ingrijiri pentru rani usoare, anunta stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un cuplu a fost surprins facand sex in turnul unei manastiri. O vacanta in doi, alaturi de partenerul sau partenera de viata, momente de neuitat...ce poate fi mai frumos de-atat? Ei bine, o partida de sex pasional in turnul unei manastiri. Acest lucru cu siguranta nu va fi uitat nici de cei doi amorezi, nici de cei care i-au vazut. Un turist a vrut sa realizeze un material video cat mai reusit cu manastirea privita din aer, astfel ca a filmat cu o drona. La un moment dat, pe camera a observat un barbat si o femeie care ibntretineau relatii intime in turnul format din coloane, fiind astfel foarte usor de observat, anunta Click.

Aripile integrale ale unui dinozaur de peste 99 milioane de ani au fost descoperite recent. Aripile conservate in chihlimbar aveau penele inca atasate. Cercetatorii au descoperit aripile unui pui de dinozaur de peste 99 milioane de ani vechime. Aripile provin de la o specie de dinozauri noua (enantiornithe), un grup de dinozauri tranzitorii. Aripile au fost prinse in rasina unui copac, in timp ce se trasforma in chihlimbar, fapt ce le-a conservat mult mai bine decat orice alta metoda de conservare. Chihlimbarul in care au fost descoperite aripile provine din Myanmar (Birmania), iar substanta era utilizata initial in confectionarea bijuteriilor, relateaza Descopera.ro

Pelarinaj hi-tech: Musulmanii care vor merge la Mecca vor purta o bratara electronica. Musulmanii care vor merge anul acesta in pelerinaj la Mecca vor fi nevoiti sa poarte o bratara electronica de securitate. Decizia a fost luata in urma busculadei de anul trecut, care s-a soldat cu cel putin 750 de morti. Bratara le va oferi autoritatilor saudite informatii personale si medicale despre pelerini, precum datele acestora din pasaport. Mai mult, bratara va avea si un sistem de urmarire prin GPS. In plus, ca masura de siguranta, autoritatile saudite au instalat aproape 1.000 de camere de supraveghere jurul Marii Moschei, locul cel mai sacru al Islamului, anunta Libertatea.

"Urzeala Tronurilor" a fost, din nou, mai bun decat pornografia. "Urzeala Tronurilor" a avut finala celui de-al saselea sezon duminica, si credem ca putem fi cu totii de acord ca a fost magistrala. Rasturnarile de situatie, mortile violente si poate neasteptate, precum si scena finala, care sugereaza ca sezonul sapte va fi foarte intens, i-au tinut pe fani lipiti de televizoare. La fel precum episodul precedent, "Battle of the Bastards", si "The Winds of Winter" a primit o nota perfecta de 10 de la aproape 70.000 de utilizatori IMDB. Nu doar ca si-a intrecut propriul record de vizionari, numarand nu mai putin de 8,9 milioane de oameni care au urmarit episodul exact in momentul lansarii. Se pare ca a avut un impact imens si asupra unei platforme foarte populare la ore tarzii: Pornhub. Analizand datele traficului, Pornhub a aratat ca numarul vizitatorilor a scazut cu 4% in timpul difuzarii episodului 10 din "Urzeala Tronurilor", aceasta statistica mentinandu-se din aprilie, cand a avut loc premiera noului sezon, Poate ca procentul nu suna coplesitor, dar daca avem in vedere numarul de utilizatori care il reprezinta, e uimitor, scrie PlayTech.