Cum a ajuns un turist aflat in vacanta, in Germania, intr-un centru de azil dintr-o eroare a autoritatilor. Un turist chinez care era in vacanta in Germania a trecut printr-o aventura ce l-a marcat. A fost jefuit, a vrut sa depuna plangere la politie, dar a ajuns la primarie si pentru ca nu stia nicio limba straina a semnat o cerere de azil. Barbatul din China de Nord le-a permis autoritatilor germane sa ii ia amprentele si le-a dat pasaportul si viza. Pe urma a fost consultat de un medic si a primit documentele standard pe care le primesc migrantii la intrarea in Germania. Astfel, barbatul a ajuns sa stea inchis timp de doua saptamani intr-un centru pentru solicitantii de azil. Chinezul a fost urcat in masina si dus intr-un centru aflat la peste 300 de kilometri de orasul unde fusese jefuit. La centrul pentru azilanti a primit de mancare in fiecare zi si bani de cheltuiala, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Hai la o cina romantica din resturile de la carciuma! Foarte tare! Sute de britanici din Birmingham, Brighton si Leeds si-au descarcat aplicatia "Too Good To Go" si mananca ce lasa altii in farfurie. Mancarea costa intre doua lire si 3,80 si e gatita de bucatari de prestigiu. Anual, in lume se arunca la gunoi peste 1,3 miliarde de tone de mancare. Asta in timp ce peste un sfert din populatia Terrei moare de foame. Pentru a corecta aceasta anomalie, doi tineri specialisti in informatica Chris Wilson si Jamie Crummie, au inventat o aplicatie speciala. Abonamentul de utilizare a serviciilor acesteia este de o lira (5,25 lei) pe an. Aplicatia e conectata la toate restaurantele de fite din Birmingham, Brighton si Leeds. Aici, o masa pentru doua persoane poate costa 100 de lire sterline (525 lei). Insa pentru utilizatorii aplicatiei, un fileu de somon, o portie de icre negre sau de caviar poate ajunge pe masa pentru doar doua lire sterline (10,5 lei) sau cel mult 3,80 lire sterline. Cum functioneaza? Restaurantul anunta ce intentioneaza sa arunce la gunoi. Utilizatorul vede despre ce e vorba si "rezerva" farfuria, mentionand ora la care doreste sa ii fie livrata. Pentru cei care doneaza o lira sterlina la fiacare comanda, transportul e gratuit. In Londra s-au inscris deja 96 de restaurante. Printre acestea, doua sunt exclusiviste, practicand tarife de peste 500 de lire sterline la o cina in doi, anuntaClick.

"Brazilianul din plastic" care vrea sa semene cu papusa Ken renunta la operatii estetice, dupa 43 de interventii. Brazilianul "din plastic" renunta la operatiile estetice, dupa ce s-a ales cu o boala grava. Acesta a ajuns la 43 de operatii estetice, insa ultima l-a convins sa nu mai apeleze, dupa ce a sasea rinoplastie nu a prins, iar acum sufera de necroza. Rodrigo Alves viseaza sa devina versiunea reala a papusii Ken, iar pentru asta a cheltuit o mica avere si si-a pus si sanatatea in pericol. Brazilianul de 33 de ani declara acum ca nu mai apela la operatii estetice pentru ca ultima data a trait o spaima grozava, dupa ce nasul sau incepuse sa putrezeasca. Dar, spune el, o va face in situatii exceptionale, doar daca este nevoie, informeazaStirileProtv.ro.

Ce nebun! A pierdut imbarcarea si a luat-o la fuga pe pista de decolare cu bagajele in mana dupa avion! Un filmulet realizat pe aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas face inconjurul lumii. Acesta arata un pasager al unei companii britanice low-cost care a reusit sa treaca de portile de acces fara sa mai fie verificat si a luat-o la fuga pe pista, incercand sa-i convinga pe pilotii avionului sa deschida usile pentru a-l lua si pe el. Barbatul de origine boliviana este surprins cum sare de la inaltime cu bagajele de pe burlanul ce fusese cuplat la imbarcarea in avion, tipand dupa piloti sa il ia si pe el, potrivit Daily Mail. Tanarul l-a rugat pe cel care transporta cu masina speciala bagajele, sa-l duca la aeronava, dar a fost refuzat, asa ca o ia la fuga pe pista, dupa avion sperand ca pilotii ii vor deschide usa, insaa cesta este oprit de cativa oameni se securitate, scrieLibertatea.

Vrea sa-i faca un copil fratelui ei, dar nu e ceea ce credeti! Iata explicatia. Relatiile sexuale intre membri ai aceleiasi familii reprezinta incest si sunt ilegale peste tot in lume. Totusi, nu despre asta este vorba intre fratii australieni Samuel si Bronte Leighton-Dore, care locuiesc in Sydney. Daca recent v-am prezentat un caz in care mama si fiul s-au indragostit dupa ce s-au cunoscut la maturitate, de data aceasta, situatia sta alfel. Bronte vrea sa ii faca un copilas fratelui ei, dar nu prin intermediul relatiilor intime, potrivit independent.co.uk. Tanara femeie este dispusa sa-si doneze un ovul, pentru ca Samuel, care este homosexual si are o relatie amoroasa cu un alt barbat, Bradley Tennant, sa poata avea un copilas impreuna. Ovulul urmeaza a fi implantat in sperma lui Bradley, iar embrionul implantat intr-o mama surogat, anuntaClick.