O tanara de 20 de ani sustine ca are cea mai lunga limba din lume. O tanara, in varsta de 20 de ani, sustine ca detine recordul mondial la categoria... cea mai lunga limba din lume. Nu a fost recunoscut oficial, insa, dar tanara este convinsa ca urmeaza sa se intample acest lucru. Gerkary Branco Blequett a devenit o vedeta pe retelele de socializare. Ea a postat mai multe fotografii in care isi arata limba, care are o lungime de 11,4 centimetri. Multi s-au indoit de autenticitatea fotografiilor, asa ca tanara din Florida a publicat si un video, care a adunat peste un milion de vizualizari. Gerkary Branco Blequett a descpoperit nu in urma cu mult timp ca are o limba extrem de lunga. Prietenii au provocat-o sa-si atinga pleoapele cu limba, ceea ce a si reusit. Acum, ea se lauda ca poate sa-si linga cotul, dar si sa-si atinga lobul urechii, tot cu limba, desigur. Cat despre reactiile oamenilor, acestea sunt variate, povesteste tanara. "Unii spun ca vor sa vada din nou, in timp ce altii se sperie", a povestit tanara, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A crezut ca poate controla moartea si isi poate intalni prietena decedata "la jumatatea drumului".Cum a fost gasita tanara. O femeie indurerata de moartea celei mai bune prietene s-a sinucis din greseala, crezand ca o va intalni la jumatatea drumului "catre rai" si isi va lua ramas bun. Jazmine Howarth, 25 de ani, era convinsa ca putea sa controleze moartea si si-a propus sa o vada pentru ultima data pe Dionne Corbett, dupa care sa se intoarca "pe taramul celor vii". Tanara a fost gasita spanzurata intr-o gradina publica din Bolton, Marea Britanie. Pe parcursul anchetei, s-a stabilit ca Jazmine suferea de depresie si a scris mai multe mesaje in care spunea ca vrea sa o vada pe Dionne, 25 de ani, inca o data, dupa care sa isi vada de ale ei, anuntaStirileProtv.ro.

Au inventat robo-maimuta! Se numeste Roko si este primul robot din lume, special conceput pentru a se cocota in copaci si pentru a se deplasa cu agilitatea si viteza unui cimpanzeu printre ramuri. Robo-maimutica a fost creata de expertii americani in cibernetica de la Universitatea din New York in colaborare cu experti din industria militara. Roko va transporta provizii in zonele greu accesibile si se va ghida in desis cu ajutorul unui sonar performant, informeazaClick.

Cel mai tare loc de munca? Un hotel din Finlanda cauta un om sa se uite la Aurora Boreala. Un hotel din Finlanda a dat un anunt de angajare cel putin suprinzator. Se cauta o persoana care sa se uite la... Aurora Boreala. Conditiile sunt insa putin dificile. Cei care nu pot sa doarma noaptea si nu au nicio problema cu temperaturile scazute ar putea sa-si gaseasca un loc de munca perfect. Un hotel din Finlanda cauta un om care sa stea la panda si sa se uite incontinuu pe cer. Mai precis, el trebuie sa astepte ca Aurora Boreala sa apara pe cer, iar apoi sa le dea de stire turistilor aflati in hotel. Hotelul nu cere nicio experienta in acest sens, asta avand in vedere ca orice om poate sa observe luminile nordului. Cei care aplica pentru acest loc de munca trebuie, totusi, sa cunoasca limba engleza. Hotelul Arctic Snow din Rovaniemi nu a specificat, insa, ce salariu ofera pentru acest job. Termenul limita pentru aplicatii este 11 septembrie, scrieLibertatea.

Un bunic s-a intors acasa, la 2 luni dupa ce a familia l-a declarat mort si l-a incinerat. Cum a fost posibil. Miguel Angel Gomar De Luna, un barbat de 74 de ani, a fugit din azilul in care se afla, s-a dus la un bar, apoi a disparut fara urma. La scurt timp, politia a descoperit un cadavru in stare de descompunere, care se potrivea cu descrierea, asa ca familia a semnat si a acceptat incinerarea lui, crezand ca este vorba despre ruda lor. Cand a vazut imaginile, fiica barbatului nu a fost sigura ca este vorba despre tatal ei, dar polistii au averizat-o ca daca nu il recunoaste, nu va putea recupara trupul defunctului. Sub presiune, femeie a semnat. Doar ca aceasta a avut un soc cand l-au vazut pe batran la usa lor, doua luni mai tarziu. Conform Daily Mail, barbatul cersea pe strada cand a fost ridicat de politisti, identificat si trimis acasa, anuntaStirileProtv.ro.