O gluma proasta putea sa aiba urmari serioase. Momentul in care o tanara este impinsa in piscina.O gluma proasta putea avea urmari serioase pentru o tanara. Fata s-a lovit de ciment, dupa ce prietenul ei a vrut sa o impinga in piscina. Pe imagini se vede cum barbatul fuge spre tanara si incearca sa o arunce in piscina. Acesta nu s-a gandit insa la faptul ca distanta pana la apa este destul de mare, asa ca femeia se impiedica si se loveste, dupa care cade in apa. Dupa o scurta tacere jenanta, prietenii fetei o ajuta sa iasa din piscina, in timp ce o consoleaza. La scurt timp, oamenii izbucnesc apoi in ras, fericiti ca nu s-a intamplat ceva mai grav. "De ce sunt unii asa prosti? Putea sa raneasca foarte rau", au scris internautii care au vazut clipul, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Scandal intre romii din Ivesti! A drogat-o si a furat-o pe nepoata bulibasei.Scandal mare in comunitate romilor din localitatea galateana Ivesti dupa ce chiar nepoata bulibasei, Dana Bria Stanescu, o fata de 16 ani, ar fi fost rapita de un alt rom, Cezar Stanescu, 20 de ani, care este deja insurat cu o alta femeie. Vuiet mare, duminica, in cartierul plin cu case cu turnulete al romilor din Ivesti. O asa mare rusine nu s-a mai pomenit cu anii, dupa cum se plang pe la colturi femeile. Rudele Danei Bria Stanescu, nepoata bulibasei, sustin ca joi seara fata a disparut, dupa ce a fost furata de un alt rom, Cezar, care este insurat si care provine dintr-o familie mai putin instarita. Practic, de cand Dana, fata maritata, si Cezar au disparut nimeni din famila sa nu mai are liniste, anuntaLibertatea.

Mori de ras! Maimutele astea fac sex pe umarul unui turist.A vrut sa faca o poza pentru Facebook, dar s-a ales cu o filmare care a devenit virala pe Internet. Un tanar aflat in vacanta cu cativa prieteni a avut parte de un incident rusinos, care i-a facut insa pe altii sa rada cu lacrimi. In timp ce incerca sa hraneasca o maimuta care se catarase pe umarul lui, o alta cu chef de "actiune" s-a pus pe treaba. Unde? Chiar pe umarul turistului. Asa se face ca barbatul a cazut "prada" celor mai perverse maimute din zona. Cele doua au inceput sa faca sex, spre amuzamentul turistilor prezenti, dar si al celui care le-a gazduit pret de cateva secunde. Prietenii au fost pe faza, au filmat tot si au urcat imediat pe Internet patania amicului lor, scrieClick.

A fost ingrozita. Ce a gasit o femeie pe saunul de langa ea, din avion, atunci cand s-a trezit.Sara Novic, o femeie care calatorea cu avionul a fost socata atunci cand a descoperit ce se afla pe scaunul de langa ea. "Pasagera" in cauza nu era nimei alta decat o papusa de plastic, ce calatorea alaturi de barbatul de langa ea. Omul i-a cumparat chiar si bilet de avion, folosind date de pasaport false si numele de Barbara. Acest lucru i-a incurcat serios pe insotitorii de zbor care cautau disperati pasagerul lipsa, asa ca l-au apostrofat serios pe barbat, relateaza The Sun. Si mai bizar este faptul ca si dupa ce a facut escala in Cincinnati, la al doilea zbor, Sara s-a trezit asezata tot langa barbatul cu papusa. Femeia a postat mai multe fotografii si comentarii pe Twitter despre intreaga isprava, potrivitStirile ProTv.

Iti ghiceste viitorul cu o mana-n decolteu.Mii de oameni din China pleaca in pelerinaj saptamanal catre locuinta unui barbat despre care se crede ca are puteri supraomenesti. Acesta locuieste in provincia Yunan si vede viitorul celor care il viziteaza punand mana pe sanii femeilor. Chiar daca necunoscutul magician zice ca poate face acelasi lucru la fel de bine si in cazul barbatilor, Xiao Yuwen, un jurnalist chinez care a stat de vorba cu el, sustine ca "alege doar femei". "As fi vrut sa ma invete si pe mine, pentru ca am cateva vecine cu pieptul generos si care ar vrea sa isi cunoasca viitorul, dar magicianul nu a vrut sa ma invete. A zis sa i le duc lui...", a scris pe site-ul Miaopai, Yuwen, anuntaClick.