Cea mai urata noapte a nuntii pentru doi tineri. Prietenii mirelui i-au filmat in timp ce intretineau relatii intime.Proaspat casatoriti, doi tineri din China au avut parte de o surpriza extrem de neplacuta din partea prietenilor mirelui. Acestia au intrat peste cei doi, in camera de hotel, si i-au filmat in timp ce intretineau relatii intime. Dupa petrecerea de la nunta, cei doi soti s-au retras in camera pentru a avea partea de o noapte pasionala. Din pacate, insa, amicii mirelui au dorit sa le faca o gluma destul de neplacuta. Chiar in mijlocul actiunii, acestia ai intrat peste miri si au inceput sa ii filmeze. Mai mult decat atat, au tras patura pentru ca imaginile sa fie de-a dreptul jenante. Dupa ce s-au amuzat cateva minute, prietenii s-au retras din camera. Imaginile au ajuns pe internet. Din fericire, numele "victimelor" nu a fost mentionat, anuntaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Prezentatorul TV si-a lasat invitata in sanii goi, in direct! Reactia femeii.O vedeta de reality-show a ramas pe jumatate dezbracata in platoul unei emisiuni la care era invitata. Gazda show-ului spaniol a tras-o de rochie, expunandu-i sanii, cel mai probabil, fara sa vrea. Dandu-si seama de gravitatea gestului sau, prezentatorul s-a repezit sa o acopere imediat pe femeie, insa totul a fost prins de camerele de vedere. Regizorul emisiunii a vrut sa profite la maximum de incident, si a difuzat in reluare imaginile surprinse. Victima intamplarii, Yola Berrocal (46 de ani), a fost enervata la culme. Femeia a pus capat interviului si cand a vazut imaginile cu ea dezbracate fiind redifuzate pe ecranul din platoul, a fugit in fata lui sa se acopere, potrivitClick.

Detaliile picante din momentul in care Gigi Becali si-a pierdut virginitatea. amor cu sosetele de lana.Gigi Becali nu a dat niciodata detalii despre viata sa personala sau intima. Dar se pare ca alte persoane au dezvaluit lucruri picante, pe care latifundiarul din Pipera le-a dezmintit complet. Gheorghe Florescu, cunoscut drept regele cafelei, a declarat ca Gigi Becali ar fi avut o relatie de 5 ani cu nepoata lui Gheorghe Gheorghiu Dej, cu care si-ar fi pierdut virginitatea, arata Can Can. "Gigi Becali a avut o mare iubire, care a durat cinci ani, cu nepoata care a fost la un moment dat adoptata de Gheorghe Gheorghiu Dej (...) Doamna Camila Mandra Gheorghiu care a avut o mare iubire cu Gigi Becali", povesteste Florescu. Dar detaliile despre viata intima a lui Gigi Becali nu se opresc aici. "Gigi Becali venea de pe camp, probabil incaltat cu ciorapii de lana impletiti de maicuta lui, si nu s-a mai descaltat, a intrat in pat cu ciorapii aia (...) A vazut Camila - bine, ma, Gigi, cu ciorapii in pat? Insa cand a vazut cearsaful, avea niste semne care nu proveneau de la ea" si a atunci a fost mandra, de aia ii zice Mandra, ca ea l-a dezvirginat pe Gigi Becali", a povestit Florescu, relateazaEVZ.

Momentul in care doi indragostiti sunt luati la bataie in plina strada de trei femei. Ce a provocat incidentul.Un incident petrecut intr-un oras din Rusia a ajuns pe internet. Imaginile filmate pe o strada incep cu doi tineri ce par a fi extrem de indragostiti, insa finalul este unul violent. Cei doi indragostiti sunt filmati de un trecator in timp ce se saruta pasional si isi fac declaratii de iubire. Momentul de tandrete, insa, este intrerupt de trei fete extrem de violente, care se napustesc asupra celor doi. Se pare ca femeile au o problema cu tanara sarutata de barbat, ele incercand sa il indeparteze pe acesta din urma pentru a putea sa o loveasca pe fata. Barbatul incearca sa o protejeze, insa la un moment dat agresoarele reusesc sa il dea la o parte din calea lor. Cel care a filmat intregul incident sustine ca una dintre agresoare ar fi spus: "Ce incerci sa faci? De ce vrei sa imi furi iubitul, nenorocito?", arataStirile ProTv.

Au facut sex intr-o parcare in plina zi, dar i-au intrerupt politistii.Un barbat si o femeie au fost filmati in timp ce intretineau relatii intime chiar intr-o parcare publica, in plnia zi, dar momentul a fost intrerupt atunci cand prin zona au trecut niste politisti. Atunci cand au vazut ca se apropie oamenii legii, cei doi amorezi s-au departat unul de celalalt si au incercat sa para ca nu au facut nimic iesit din comun, informeaza The Mirror. Chiar si asa, politistii nu s-au multumit sa-i lase sa scape prea usor, astfel ca i-a luat la intrebari. Intamplarea s-a petrecut intr-o parcare din Londra si a fost surprinsa de localnicii care priveau de la fereastra si carora nu le venea sa creada ce vedeau, relateazaClick.