Un primar din Caras Severin si-a transformat profilul de Facebook in panoul rusinii. Suparat ca oamenii nu respecta ordinea si curatenia, edilul sef din Moldova Noua a pornit propriul demers ca sa ii aduca pe drumul cel bun, dincolo de amenzile politiei locale. Edilul face fotografii si ii cearta public pe concetatenii sai. Mustrarile au capatat, insa, alta turnura, dupa ce primarul a ajuns la vorbe grele si i-a facut pe oameni "nesimtiti" sau "tarani fara creier", potrivit digi24.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Primarul din Moldova Noua a declarat razboi celor care fac mizerie in oras. Edilul se plimba prin oras si ii fotografiaza. Panoul rusinii este chiar pagina lui de Facebook, unde oamenii sunt dojeniti:

"La garajele de langa Bl. 47, un cetatean "gospodar" si-a golit butoiul de varza in zona verde. Si nu este singurul nesimtit.

"Maxima zilei: un "taran" care din lipsa de creier a aruncat o coaja de banana pe aleea de la blocul 24 pe jos, cand la 10 metri avea cos pentru gunoiul menajer".

"Doamna din imagine (Bl. 2, Sc. 2, etaj 1) arunca o oala plina cu taitei si resturi alimentare pe geam... incredibila nesimtirea doamnei si nu cred ca este singura". (integral digi24.ro)