O femeie a ramas paralizata dupa ce a avut orgasm.Lucinda Allen (43 de ani), o femeie casatorita si mama a unei fetite, a povestit drama prin care a trecut dupa ce a intretinut relatii sexuale cu sotul sau. Ceea ce ar fi trebuit sa-i ofere placere, s-a transformat intr-un cosmar. Lucinda a povestit ca imediat dupa ce a avut al doilea orgasm, a inceput sa aiba dureri foarte puternice de cap care au dus la o hemoragie neurologica, precizeaza The Mirror. Paralizia nu a aparut imediat, ci dupa vreo sase luni, cand era si insarcinata. Din cauza starii sale grave de sanatate, a fost pusa in coma indusa de catre medici dupa ce a avut mai multe atacuri vasculare care in cele din urma, i-au produs paralizie pe partea stanga a corpului, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat a inmormantat un necunoscut, crezand ca este fiul sau. Ce s-a intamplat dupa 11 zile.Un barbat din California care credea ca si-a ingropat fiul a aflat 11 zile mai tarziu, dupa inmormantare, ca baiatul sau este in viata si ca cei de la morga au gresit cand au idendificat corpul. Pe 6 mai, trupul unui barbat a fost gasit in spatele unui magazin din Fountain Valley. Frank Kerrigan, in varsta de 82 de ani, a fost sunat de la morga si i s-a spus ca este vorba de fiul sau, Frank M Kerrigan, de 57 de ani, care suferea de o boala mintala si care traia pe strazi. Iar cand Kerrigan a intrebat daca trebuie sa isi identifice fiul, o angajata de la morga i-a spus ca identificarea s-a facut deja cu ajutorul amprentelor, noteazaStirile ProTv.

Arheologii au descoperit un mesaj ascuns din perioada biblica in piese de ceramica vechi de 3.000 de ani.Folosind tehnici de ultima generatie, de reconstituire multispectrala, cercetatorii au putut observa inscriptii care altfel nu puteau fi observate cu ochiul liber. Piesele au fost expuse intr-un muzeu din Israel in ultimii 50 de ani. Expertii de la Universitatea din Tel Aviv considera ca textul de pe spate este continuarea inscriptiilor de pe fata, care sunt vizibile si cu ochiul liber si include informatii despre fonduri militare. Piesa provine din Tel Arad, un sit al unei fortarete antice care se gaseste langa orasul modern Arad, scrie Science Alert, citat de site-uldescopera.ro.

In acest restaurant servesti mancarea direct de pe chelnerite goale.Intr-un oras din Statele Unite exista un restaurant unde clientii isi pot savura felurile de mancare favorite direct de pe corpul complet dezbracat al cheleneritelor. Este un restaurant erotic care te invata sa-ti controlezi pornirile sexuale. Pentru cei carora le place sa serveasca masa in oras, orasul american Brooklyn le ofera un local unde felul in care se servesc felurile de mancare iti lasa gura apa. In acest restaurant nu exista reguli stricte: iti poti folosi mainile sau gura pentru a infuleca fructele, legumele sau sushi-ul (preparat din peste crud, de regula) care sunt atent aranjate pe corpul dezbracat al unor tinere femei foarte atragatoare, precizeaza Daily Star, citat deClick.

Femeie din Statele Unite, data afara de la o piscina din cauza costumului de baie purtat.Cazul unei femei din Statele Unite s-a viralizat dupa ce prietenul ei a povestit pe Facebook ca aceasta a fost data afara de la o piscina din cauza costumului de baie. Logodnicul femeii, Tyler Newman, a relatat pe Facebook ca Tori a fost data afara de la piscina privata a unui complex de apartamente din cauza costumului ei de baie prea "indraznet", relateaza New York Post. Cei doi locuiesc in complexul care administreaza piscina si platesc pentru intretinerea acesteia. Potrivit administratorului care i-a cerut femeii sa plece, mai multe persoane s-au plans ca nu are un costum de baie potrivit pentru a fi in preajma copiilor, informeazaStirile ProTv.