Ce ar putea merge rau cu mesajele trimise extraterestrilor. Oameni de stiinta au transmis mesaje catre doua planete aflate la 12 ani-lumina distanta, care ar putea fi locuibile. Mesajului i-ar putea lua 12 ani sa ajunga la destinatie. Daca extraterestrii ne raspund, raspunsul va putea fi auzit in emisfera nordica in timpul solstitiului de vara din 2042. Totusi, unii experti au suspiciuni. Profesorul Stephen Hawking a avertizat ca transmiterea de mesaje in spatiu este foarte riscanta, scrie PlayTech.

Faze tariFoto: Colaj foto

Barbatii au sanse mai mari sa fie resuscitati pe strada decat femeile. "Unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu fac CPR e teama de a nu rani victima - ne place sa credem ca e mai bine daca facem ceva decat sa nu facem nimic. CPR salveaza vieti!". Dar femeile se lovesc de alta bariera cand vine vorba de primit CPR. "CPR presupune sa apesi pe pieptul persoanei, iar asta ii face pe unii nesiguri daca sa aplice asta in public pe femei", a zis Blewer, citat de Vice.

Ultima fotografie cu Saturn facuta de sonda Cassini, inainte sa se prabuseasca pe planeta. Dupa mai bine de 13 ani de activitate si cu o soarta pecetluita, sonda spatiala Cassini si-a indreptat camera foto catre Saturn si a mai facut o ultima serie de fotografii cu planeta si inele sale, inainte sa se prabuseasca in atmosfera corpului ceresc. In timpul ultimei misiuni, a capturat 80 de imagini cu unghi larg in doua ore, imaginea de mai sus fiind reconstruita din 42 de fotografii, potrivit Digi24.

Pestera descoperita pe Luna ar putea fi a doua casa pentru oameni. Ultima descoperire de pe satelitul natural al Pamantului aduce speranta savantilor. A fost descoperita o pestera pe Luna, despre care se crede ca poate adaposti oamenii, dand sperante pentru construirea unor spatii lunare viitoare. Pestera este considerata a fi un tub de lava, generat de o activitate vulcanica de acum 3,5 miliarde de ani, potrivit PlayTech.

Si-a facut buncar din 42 de autobuze. S-a inspirat dupa Arca lui Noe! Bruce Beach, in varsta de 83 de ani, si-a construit cel mai mare buncar privat care sa-l scape de sfarsitul lumii. Pentru a-l realiza, el a ingropat 42 de autobuze. Arca este astfel conceputa incat sa poata gazdui 500 de oameni timp de cateva luni in caz de dezastru. Beach l-a dotat cu tot ce este nevoie pentru supravietuire, de la provizii de alimente, cabluri pentru reteaua ce deserveste intreg adapostul, 64 de computere, telefoane, chiar si scaun de dentist si cabinet medical complet utilat, informeaza Click.