Un urs a fugit cu armele vanatorului care voia sa-l impuste, in Siberia. Alerta in Siberia, dupa ce un urs a atacat un vanator si i-a furat armele. Potrivit Siberian Times, incidentul a avut loc in regiunea Irkutk din Siberia iar victima ar fi un vanator in varsta de 57 de ani, care ar fi mers sa impuste ursi. Acesta se adapostise intr-o cabana, la mare departare de orice asezare omeneasca, si a iesit sa ia apa de la paraul din apropiere. Cand s-a intors, a auzit zgomote suspecte din cabana. S-a apropiat cu grija si a vazut un urs urias, asa ca a preferat sa se ascunda cateva ore in padure, ca sa fie sigur ca nu da peste animal. La intoarcere, a constatat insa ca ursul plecase cu ranita sa, in care avea o pusca cu luneta si o arma de asalt, scrieStirile ProTV.

UtileFoto: Colaj foto

Femeie condamnata la inchisoare dupa ce si-a sarutat iubitul, iar acesta a murit. O femeie din Oregon, SUA, a ajuns in spatele gratiilor dupa ce iubitul ei, aflat si el in inchisoare, a murit. Melissa Ann Blair si-a vizitat partenerul in penitenciar si l-a sarutat pentru a masca cele sapte pungute cu metamfetamine pe care cei doi incercau sa le strecoare in inchisoare. Doua dintre baloanele cu droguri s-au spart apoi in stomacul barbatului, iar acesta a murit din cauza supradozei. Judecatorul care a condamnat-o pe femeie a spus ca atat Blair, cat si iubitul ei sunt vinovati pentru ce s-a intamplat, anuntaDigi 24.

Un studiu recent sustine ca mai mult de jumatate dintre romani mananca in fata televizorului. Jumatate din europeni iau cina in fata televizorului, romanii situandu-se pe locul trei (52%), dupa italieni si britanici, este concluzia unui sondaj realizat de catre E.ON in opt tari europene. Programul de la televizor se potriveste de cele mai multe ori cu pizza si pastele, asta de vreme ce in Italia 68% din totalul gospodariilor au televizorul pornit in timpul mesei. Dupa italieni si britanici (58%), romanii urmeaza in topul celor care obisnuiesc sa se uite la stiri, reportaje, filme sau seriale in timp ce servesc cina, 52% dintre ei luand cina cu partenerul sau familia in fata televizorului. Germania, unde 37% din populatie deschide televizorul cand mananca, este aproape de coada listei, cu procente mai mici laudandu-se doar Suedia (36%) si Ungaria (33%). In Germania este preferat si ascultatul radioului in timpul meselor (23%), urmati de 14% romani, in timp ce in alte tari procentajul celor care prefera aceasta forma de distractie in timpul cinei se reduce la o singura cifra, ca de pilda Italia (6%) si Turcia (8%), noteazaDescopera.

O tanara a strans peste 110.000 de dolari pentru un barbat fara adapost care i-a donat ei ultimii sai bani.O tanara din New Jersey a strans peste 110.000 de dolari pentru un barbat fara adapost. Ea a facut acest gest deoarece barbatul a ajutat-o enorm, atunci cand a ramas fara benzina. El a donat ultimii sai bani pentru a cumpara combustibil. Kate McClure, in varsta de 27 de ani, conducea prin Philadelphia, cand masina ei s-a oprit brusc. Nu mai avea benzina, iar tanara a crezut ca va reusi sa ajunga in timp util la o benzinarie, insa se inselase. Nu stia ce sa faca, caci era bezna si nici macar nu avea bani asupra ei. Johnny Bobbit Jnr, in varsta de 34 de ani, s-a apropiat de ea. Barbatul i-a spus sa ramana in masina si sa incuie usile. Va merge el pana la o benzinarie. Acolo, Johnny si-a cheltuit ultimii 20 de dolari si a cumparat benzina pentru Kate. Acesta a reusit astfel sa plece si cum nu avea bani sa-i returneze chiar in acel moment, ea a revenit in alta zi. Asa a aflat povestea barbatului. Johnny a facut parte din marina Statelor Unite, iar apoi s-a pregatit sa devina paramedic. "Spune-mi mie despre ghinion... Nu ma intelege gresit, am ajuns aici din cauza propriilor mele decizii. Nu am pe cine sa dau vina in afara de mine", a spus barbatul, potrivitLibertatea.

Un rus s-a chinuit trei ore sa deschida o usa care putea fi accesata extrem de simplu.Trei ore i-au luat unui barbat aflat sub influenta bauturilor alcoolice pentru a deschide o usa.Un barbat din Rusia s-a chinuit trei ore sa deschida o usa aparent blocata, inainte sa-si dea seama ca sistemul era destul de simplu. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de suprveghere ale cladirii, iar barbatul poate fi observat cum arunca imparte pumni si picioare, in speranta ca va reusi in cele din urma sa deschida usa. Rezolvarea avea sa vina dupa ore intregi de incercari: un buton in partea dreapta a usii era cheia spre eliberare, anuntaStirile ProTV.