Obiceiul neobisnuit al unui chirurg britanic! Isi scria initialele pe ficatul pacientilor.Un chirurg britanic dat in judecata in orasul Birmingham a recunoscut miercuri in fata instantei ca si-a gravat initialele, cu ajutorul unui laser, pe ficatul unor pacienti pe care i-a operat in vederea unor transplanturi in anul 2013, informeaza AFP. Simon Bramhall, in varsta de 53 de ani, a pledat vinovat la ambele capete de acuzare (ultraj si vatamare) pentru faptul ca si-a inscris initialele - "SB" - pe ficatii a doi pacienti aflati sub anestezie, fara consimtamantul lor, in timpul unor interventii chirurgicale realizate la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham in anul 2013, informeazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un copil de doar 6 ani a devenit printre cele mai bine platite vedete de pe YouTube. Un baietel in varsta de 6 ani a castigat peste 11 milioane de dolari, anul acesta, datorita canalului sau de pe platforma online YouTube pe care sunt difuzate clipuri in care acesta poate fi vazut testand jucarii, informeaza people.com. Potrivit unui top al celor mai bine platite vedete pe YouTube pe 2017, publicat de Forbes, Ryan, care detine canalul Ryan ToysReview, castiga 11 milioane de dolari pe an testand jucarii si produse alimentare, scrie Mediafax. Baietelul are peste 10 milioane de abonati, iar clipurile sale au in total peste 16 miliarde de vizualizari, conformdescopera.ro.

Extraterestrii exista.Un dezvoltator imobiliar din Florida a surprins intr-o fotografie un obiect misterios care pare a fi o farfurie znuratoare. Imaginea a facut subiectului celui mai controversat caz din istore, dupa care a fost scrisa chiar si o carte, potrivit publicatiei britanice Daily Star. Fotografia a fost facuta in 1987, iar 30 de ani mai tarziu nimeni nu poate dovedi inca daca este subiectul unei farse sau o poza reala a unui obiect zburator necunoscut, relateazaEVZ.

Plantele luminoase din Avatar ar putea deveni o realitate.Cercetarea este realizata de MIT, cu fonduri de la The US Department of Energy. Oamenii de stiinta spera sa creeze plante care sa lumineze sufragerii si trotuare cu frunzele lor. "Viziunea este sa creem o planta care sa functioneze ca o lampa de birou ￯ o lampa pe care sa nu o bagi in priza", a spus Michael Strano, autor senior al studiului, citat New Atlas. "Lumina este alimentata de insusi metabolismul plantei". Pentru inceput, cercetatorii au infuzat plantele (kale, macris, rucola si spanac) cu luciferaza, enzima care face licuricii sa stralucesca, scriePlaytech.

Corpul cu o forma bizara descoperit de astronomi, poate fi de fapt o nava spatiala extraterestra.Un obiect in forma de tigara despre care se presupune ca este un asteroid interstelar poate fi de fapt o nava spatiala a unei civilizatii extraterestre. Afirmatia a fost facuta de savantii de la SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence), care au decis sa foloseasca un telescop puternic pentru a observa corpul cosmic. Obiectul a fost observat pentru prima data de astronomii de la Universitatea din Hawaii, in luna octombrie, cand se afla la o distanta de 85 de ori mai mare decat distanta dintre Pamant si Luna. Este primul obiect din Sistemul Solar care pare sa provina din alta parte a galaxiei, scrie The Sun, citat de site-uldescopera.ro.