Un nou hotel din Londra le ofera oaspetilor ocazia sa joace in propriul film. Un nou hotel, care si-a deschis portile la Londra, isi face oaspetii vedete si le ofera ocazia sa joace in propriul film. Turistii isi inregistreaza vizita in oras, iar un program transforma imaginile intr-o pelicula de cinema, in alb-negru. Acest serviciu special nu a fost ales la intamplare. Hotelul e situat langa un cinematograf faimos din capitala britanica. Turistii au chiar posibilitatea sa aleaga o camera care da chiar deasupra covorului rosu. Natasha Lawrence, managerul hotelului: "In amenajarea hotelului am folosit multe materiale vintage. Avem un telefon retro, obiecte din alama si la fiecare etaj ruleaza clipuri din arhiva British pate a anilor 1950 si 1960. Avem unele premiere din anii de glorie ai Leicester Square." Hotelul atrage turistii cu un serviciu original. Le ofera o camera video cu care acestia isi pot filma calatoria prin Londra. Un ghid, furnizat tot de hotel, le spune strainilor ce locuri trebuie neaparat vizitate, scrieStirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

O fetita a supravietuit dupa ce s-a nascut cu inima in afara corpului. Un bebelus din Marea Britanie i-a socat pe medici dupa ce au descoperit ca inimioara micutei s-a dezvoltat in afara ogranismului. In mod miraculos, bebelusul a supravietuit la nastere, dar parintii sunt indurerati de afectiunea fiicei lor. Venellope Hope Wilkins ar fi trebuit sa vina pe lume in Ajunul Craciunului, dar, din cauza afectiunii cardiace deosebit de grave, s-a nascut prematur, prin cezariana, pe 22 noiembrie. Malformatia ei se numeste extopia cardis si a fost descoperita de medici inca de la inceputul sarcinii, cand au vazut la ecograf ca inima si stomacul micutei se dezvolta in afara corpului. Mama a dus curajoasa sarcina pana la capat, chiar daca medicii nu i-au dat fetitei prea multe sanse de supravietuire. Cu totii au fost insa surprinsi ca Venelliope traieste, anuntaClick.

Livreaza pizza soferilor blocati in trafic. Restaurantul Skillus Classic din Recife, estul Braziliei, a gasit o metoda ingenioasa ca sa-si vanda pizza. Intre orele 16.00 si 20.00, livreaza pizza soferilor blocati in trafic. In timp ce acestia asteapta la semafoare, angajatii localului le aduc preparatul cald. Proprietarul pizzeriei, Jair Konrad, de 21 de ani. a avut aceasta idee geniala care da deja rezultate extraordinare. Soferii blocati in trafic abia ii asteapta pe cei care le livreaza pizza. In loc sa se enerveze in timpul blocajelor de circulatie, se delecteaza cu mancarea preferata, noteazaClick.

O mama si-a dus copilul sanatos de 323 de ori la spital. O femeie din Dallas si-a dus copilul de 323 de ori la spital, desi baiatul nu avea nimic. Mai mult, femeia a afirmat in repetate randuri ca acesta are simptome seriase, astfel ca baiatul a suferit nu mai putin de 13 operatii. Acum, femeia a fost arestata, relateaza star-telegram.com. Kaylene Bowen a inceput sa acuze tot felul de simptome bizare. A sustinut chiar ca a avut temperatura foarte ridicata timp de sapte zile la rand. Sotul ei de atunci a inceput sa se intrebe daca nu cumva femeia a inceput sa sufere de o tulburare, din cauza careia simte nevoia sa atraga atentie. Ce a urmat, insa, intrece orice imaginatie. Kaylene l-a nascut prematur pe Christopher, in aprilie 2009. "Intotdeauna spunea ca este bolnav. In fiecare saptamana, in fiecare luna. Intotdeuna spunea ca are asta sau asta", a declarat tatal baiatului, potrivitLibertatea.

Pilotii unui Airbus A380 "au desenat" un urias pom de Craciun deasupra Germaniei. Pilotii unui Airbus A380 au oferit o mostra de umor si ingeniozitate "desenand" conturul unui urias pom de Craciun deasupra Germaniei in timpul unui zbor test. Echipajul, ce testa un avion Airbus A380, a produs un imagine colorata clar vizibila pe site-urile ce monitorizeaza zborurile aeriene, precum Flightradar24. Pomul de Craciun, ce are si decoratiuni de sarbatori, s-a intins pe sute de kilometri, de la Hamburg in nord, pana la Stuttgart in sud. In plus, pomul de sarbatori a fost trasat in diverse culori, fapt ce reflecta zborul avionului la diferite altitudini, relateazaAdevarul.