1. Piscina staţiunii turistice San Alfonso del Mar din Chile care masoara un kilometru in lungime a intrat în Cartea Recordurilor sub denumirea de “Cea mai mare piscină din lume, informeaza Click.

2. Capitanul Peter Burkhill, care a salvat 152 de vieti in incidentul petrecut recent pe aeroportul londonez Heathrow, a fost surprins facandu-si de cap cu mai multe stewardese, scrie Cancan.

3. Cel mai sexy homosexual din lume a fost ales, la sfarsitul saptamanii trecute, la concursul "Mr. Gay International". Castigator a fost desemnat reprezentantul Argentinei, Carlos Fabian Melia, in varsta de 35 de ani, afirma Cancan.

4. Cea mai batrana stripteuza din lume traieste in Marea Britanie.si are 74 de ani, relateaza Libertatea.

5. Actorul canadian Kiefer Sutherland, starul serialului TV „24”, a ieşit din închisoare. Iar momentul nu putea fi mai bine marcat decât cu o petrecere care a ţinut 24 de ore, afirma Gandul.

6. Preşedintele Emomali Rahmon al Tadjikistanului a decretat de curând că orice cheltuială legată de ceremoniile de nuntă şi înmormântare va fi clar restricţionată prin lege noteaza Gandul.

7. Impresionata de toate scandalurile prin care trece prietena ei, Paris Hilton a sarit in apararea lui Britney Spears, declarand despre ea ca este o fata dulce si ca o iubeste, a. firma Gardianul.

8. Cunoscutul om de televiziune, Valeriu Lazarov intentioneaza sa realizeze emisiunea „Surprize, surprize” la postul public si fara Andreea Marin, cea care s-a aflat la carma emisiei atatia ani, scrie Atac.

9. Reputatul istoric german Guido Knopp l-a comparat pe starul hollywoodian Tom Cruise, membru al cultului scientologic, cu celebrul ministru nazist al propagandei, Joseph Goebbels, noteaza Ziarul.

10. Poate nu se compară cu "Maşina de sex Oral", însă Tenga, obraznicul creator al dispozitivului, a scos la iveală noua serie a "Noului concept pentru adulţi" de "tuburi masturbatoare". Tenga garantează domnilor utilizatori "cinci senzaţii noi, de care nu au avut parte niciodată", relateaza Click.