1. Autoportret pictat cu penisul. Tim Patch, un australian care picteaza cu penisul, s-a inscris in cea mai prestigioasa competitie artistica din tara natala, sperand ca, la final, sa castige marele premiu. Tim, al carui pseudonim artistic este Pricasso, participa la concurs cu un autoportret, in care apare acoperit de o simpla palarie, scrie Cancan .

2. Felina cu doua fete. Pisica persana a americanului Renee Cook este un caz unic in istoria geneticii. Animalul are doua perechi de ochi si doua boturi distincte, aparent functionale, relateaza Click. Desi a socat comunitatea stiintifica din intreaga lume, nu este inca sigur daca pisica va supravietui, o astfel de mutatie genetica avand loc la cateva sute de mii de exemplare.

3. O indianca s-a casatorit cu un caine. O fetita de sapte ani din Jharkhand, India, s-a casatorit cu un caine maidanez. Un astfel de obicei e des intalnit printre indieni, deoarece se crede ca aduce prosperitate si alunga fortele raului. Ceremonia a fost serbata ca o cununie normala si a fost oficializata de seful tribului din care face parte micuta, scrie Libertatea.

4. Scoala de striptease. Americancele Dee Murphy si Natalie Myers s-au gandit sa vina in ajutorul femeilor care doresc sa isi condimenteze viata intima cu momente de dans la bara infiintand o scoala de striptease. Aici, doritoarele pot invata cum sa isi surprinda partenerii de viata cu miscari pline de senzualitate, dansand la bara sau in poala acestora, informeaza Cancan.

5. Au vrut sa-si vanda copilul nou-nascut pentru ca era fetita. Un cuplu din Romania a fost arestat marti de Garda Civila spaniola, in localitatea La Roda de Andalucia pentru ca si-au abandonat in Spitalul Regional din Osuna copilasul recent nascut. Dar aceasta nu inainte de a incerca sa-l vanda, pentru simplul fapt ca era fetita si nu baiat, scrie Click.

6. Un sex oral, o caramida. Doua tinere din Barlad au gasit metoda cea mai eficienta pentru a-si construi propriile case, fara sa fie nevoite sa apeleze la impovaratoarele imprumuturi imobiliare. Acestea practica prostitutia de ani buni, cu scopul declarat catre politie ca vor sa-si construiasca vile, fara sa mai fie nevoite sa doarma pe la parinti sau la rude, relateaza Cancan. Chiar daca practica meseria pentru preturi modice, ce nu depasesc cateva zeci de lei, ele aduna leu cu leu.

7. Vara la sapa si iarna la sala. Satenii din localitatea buzoiana Puiesti merg vara la sapa si iarna la sala. Consiliul local a inaugurat ieri o sala de fitness, in incinta scolii din localitate, informeaza Romantica. O multime de sateni s-au dus sa vada noile aparate, iar femeile nu au stat prea mult pe ganduri si si-au luat abonamente pe o luna intreaga.

8. Criminalii, calmati cu portocale. Infractorii si criminalii din Olanda au devenit mai putin agresivi si s-au implicat in mai putine conflicte in inchisoare, dupa ce au fost expusi aromei de... portocala. Politia din Rotterdam a anuntat ca un studiu desfasurat pe o perioada de patru saptamani sugereaza ca detinutii, multi dintre ei cu acte de violenta extrema la activ, au devenit mult mai calmi si mai maleabili atunci cand parfumul de portocala a circulat prin sistemul de ventilatie al celulelor, scrie Click.

9. Eleva de 13 ani a platit 10 lei pentru filmuletul porno.Un nou filmulet in care apare adolescenta de 13 ani din Buzau, protagonista unor imagini filmate intr-o sala de clasa in timp ce facea sex oral cu un elev de 14 ani, a fost postat pe site-urile pentru adulti. Ca si in primul filmulet, imaginile sunt surprinse cu telefonul mobil, intr-o sala de clasa, unde de aceasta data adolescenta, eleva in clasa a VII-a, intretinea relatii sexuale orale cu doi colegi de clasa. Scandalul a luat amploare la sfarsitul saptamanii trecute, cand adolescenta a platit cu 10 lei un coleg pentru a putea realiza un filmulet in care sa faca sex oral cu el, intentionand astfel sa-si faca gelos iubitul in varsta de 28 de ani, relateaza Gardianul.

10. Vinul dietetic care nu imbata. Renumita podgorie "Bodega Casa de la Ermita" pare ca a gasit solutia perfecta pentru cei care vor sa se bucure de un pahar de bautura fara sa se teama ca s-ar putea ingrasa sau imbata. E vorba despre un vin "usor", care contine doar jumatate din cantitatea standard de alcool, adica 6,5%, scrie Cancan.