1. Cel mai mic pistol mortal din lume are doar 5 cm lungime. Este cea mai mica arma din lume si, desi la prima vederea ar putea parea inofensiva, impuscatura sa poate fi la fel de mortala ca a unei arme de dimensiuni normale. Miniatura poate sa traga cu 480km/h. Minipistolul elvetian are 5 cm lungime si functioneaa cu gloante de 4.53 mm. Pretul este piperat, 6000 de dolari si este confectionat din otel inoxidabil, placat cu aur. Pentru doamne, exista si varianta cu diamante incrustate, informeaza Romantica.

2. O japoneza dotata de natura cu un bust urias a scapat de inchisoare datorita sanilor. Serena Kozakura, model pentru costume de baie, a fost gasita nevinovata de un tribunal dupa ce a dovedit ca bustul sau cu o circumferinta de 110 cm o impiedica sa treaca printr-o gaura dintr-o usa de lemn. Ea a fost acuzata anul trecut ca a spart usa apartamentului iubitului ei si s-a strecurat prin gaura, relateaza Libertatea.

3. Castrat de amanta. Un italian in varsta de 40 de ani a fost castrat de amanta, pentru ca refuza sa se desparta de sotia sa. Femeia i-a taiat penisul amantului in timpul unei discutii in contradictoriu. Barbatul din Genova a ajuns singur la spital, sangerand si in stare de soc, scrie Cancan.

4. A plonjat in gol, agatat de baloane. Un grup de elevi de 13 ani din Marea Britanie a luat parte la un experiment neobisnuit, condus de o echipa de oameni de stiinta de la Discovery Channel. Scolarii au fost urcati pe o macara inalta de 13 metri si... aruncati in gol. Copiilor le-au fost atasate, in functie de greutatea fiecaruia, un anumit numar de baloane umplute cu heliu. Partea interactiva si periculoasa a experimentului consta in faptul ca fiecare elev a trebuit sa calculeze singur de cate baloane are nevoie pentru a pluti in siguranta pana la sol, relateaza Libertatea.

5. Suparat ca i-au micsorat penisul in afis. Opera Regala din Londra a fost obligata sa retraga un afis publicitar dupa ce actorul care a pozat gol i-a dat in judecata ca i-au prejudiciat imaginea, deoarece penisul sau arata mai mic decat in realitate, scrie Cancan. "Juan Pablo a fost un simplu membru al corului, care a avut noroc sa fie in centrul afisului, unde ar trebui sa fie pusa de fapt imaginea personajul principal al operei, care atunci, insa, nu a fost disponibil pentru sedinta foto. Mai mult, el ar trebui sa inteleaga ca posterul este o imagine generica a piesei, in care nu conteaza amanuntele", a declarat Christopher Millard, directorul de comunicare a Operei londoneze.

6. Face bani, desi doarme toata ziua. Yde Van Deutekom (22 de ani), din orasul Zoetermeer, vinde spatiu publicitar pe propriul website, care il prezinta prin intermediul webcam-ului cum sta in pat. Pana in prezent, el a stat in pat 21 de zile la rand si a castigat peste 5.000 de euro, informeaza Click.

7. Gemeni nascuti fara organe sexuale. O mamica din Bolivia a fost surprinsa sa descopere ca unul dintre gemenii pe care tocmai i-a adus pe lume are un singur picior, lipsit de degete, fapt care i-a atras porecla de "Fetita Sirena". Atat micuta, cat si fratele ei geaman, nascuti ieri-dimineata la Spitalul Mayda, din Cochabamba, sunt lipsiti de organe sexuale, sustine Cancan.

8. Janet Jackson isi ingheata ovulele. Jackson, care are o relatie cu producatorul de muzica Jermaine Dupri, este ingrijorata de faptul ca imbatraneste, context in care a discutat cu medicul personal despre posibilitatea punerii ovulelor sale la pastrare, pentru o utilizare viitoare, scrie Click.

9. Obligat sa isi scurteze limuzina. Dan Cawley, proprietarul celei mai rapide limuzine din lume, de fapt un Ferrari Modena 360 modificat, ar putea fi obligat de celebrul producator italian de automobile sa isi scurteze masina. Potrivit Cancan, motivul este ca, prin lungirea Ferrari-ului cu trei metri, acesta a ajuns sa nu mai aiba nicio legatura cu marca traditionala.

10. Amy Winehouse si-a stins tigara pe fata. Declaratia purtatorului de cuvant al vedetei a fost ca aceasta sufera de boala de piele impetigo, dar gura targului spune altceva. Se pare ca Amy Winehouse si-a stins tigara pe fata, iar umflatura imensa este consecinta. Winehouse se afla intr-un restaurant londonez de nefumatori impreuna cu gasca ei de prieteni si a fost rugata in repetate randuri sa stinga tigara pe care o fuma cu pasiune. Enervata de insistentele chelneritei, Amy a privit-o drept in ochi si si-a stins tigara pe fata, relateaza Romantica.