Avortul da batai de cap esteticii. Lucrarea unei studente americane, pentru care ea sustine ca a folosit sangele avorturilor autoprovocate dupa ce s-a inseminat artificial de mai multe ori, a fost exclusa dintr-o expozitie de la Yale, scrie Cotidianul. Timp de noua luni, Aliza Shvarts sustine ca s-a autoinseminat artificial, dupa care, cu ajutorul unor medicamente naturiste, si-a provocat avorturi repetate. Sangele obtinut, amestecat cu vaselina, a fost folosit pentru a picta pe niste bucati mari de plastic, ce urmau sa fie lipite pe un cub suspendat de tavanul galeriei. Pentru un impact si mai puternic, Shvarts a inclus in lucrarea ei si o parte de proiectii video, care documenteaza „the making of“ prin clipuri realizate „la locul faptei“, adica in baia personala.

Congolezii sustin ca vrajitoarele fac sa le dispara barbatia. Un ritual, o atingere si un semn magic. Sunt suficiente pentru ca barbatii sa ajunga sa-si vada cel mai infiorator cosmar transformat in realitate - micsorarea penisului sau chiar disparitia lui. Asa sustin 14 presupuse victime ale unor vrajitoare maestre in magia neagra din Republica Democrata Congo, potrivit EvZ.

“Ziua nationala a atarnatului afara”. La sfarsitul saptamanii trecute, o parte din americani (cei cu vederi ecologiste) au sarbatorit “Ziua nationala a atarnatului afara”, care nu se refera la timpul liber petrecut la mall ci la scoaterea din priza a uscatoarelor de rufe si atarnarea albiturilor pe franghii, afara, informeaza Gandul.

Coarda de bungee jumping din 18.500 de prezervative. Mare amator de bungee jumping, portughezul Carl Dionisio, in varsta de 37 de ani, s-a gandit sa execute un spectaculos salt in gol cu ajutorul unui echipament mai putin obisnuit. Timp de patru luni, Dionisio a innodat peste 18.500 de prezervative din care si-a facut o coarda extrem de rezistenta, relateaza Cancan.

Vizite la curve, platite de banca. In incercarea de a reduce pierderile financiare tot mai mari, cea mai mare banca din Germania, Deutsche Bank, a hotarat sa taie o serie de cheltuieli pe care pana acum le putea face conducerea executiva. Cu aceasta ocazie s-a aflat ca vizitele “de lucru” la bordeluri erau decontate din banii institutiei. Deutsche Bank a emis o directiva catre directorii sai, informandu-i pe acestia ca vizitele la bordel si abonamentele la posturile tv cu filme porno nu vor mai fi trecute pe lista de cheltuieli de serviciu, scrie Click.

Va sari in cap de la 40 km inaltime. Potrivit Libertatea, Michel Fournier, un parasutist francez de 64 de ani, vrea sa stabileasca un nou record, cu un salt in cadere libera din stratosfera, de la o altitudine de 40 de kilometri. El va face saltul extraordinar, considerat nebunesc, la sfarsitul lunii viitoare, in Canada.

Nemtii si austriecii se cearta pe un fund. O statuie-gigant a zeului Aenus a starnit vii polemici intre locuitorii din oraselul bavarez Simbach am Inn si cei din localitatea Braunau am Inn din Austria. In urma cu cateva zile, autoritatile germane au inaugurat imensa statuie din bronz, de sase metri lungime si 1,5 tone, care il infatiseaza pe zeul roman Aenus, complet dezbracat si calare pe un peste. Personajul, insa, este asezat cu fundul spre vecinii austrieci, care s-au declarat indignati de imaginea socanta pe care o au sub ochi ori de cate ori ies la plimbare in oras, sustine Cancan.

Heather Mills a fost prostituata de lux. In "Heather Mills: ce s-a intamplat cu adevarat", un documentar despre fosta sotie a lui Paul McCartney, sunt dezvaluite lucruri nu tocmai roz despre viata de dinainte de casatorie a acesteia. Documentarul publica si marturii ale unei vechi prietene a lui Heather, care pretinde ca se jucau de-a lesbienele, incasand 10.000 de lire sterline pe seara, anunta Romantica. Denise Hewitt a declarat ca ea si Heather se prostituau pentru o gasca care intermedia fete in randul oamenilor foarte bogati: "eram prostituate de lux. Faceam multe lucruri intre fete, caci 99,9% dintre barbati adora acest lucru".

A cazut de la etaj pe o postarita. Postarita Lisa Harrel livra un pachet la domiciliul unei familii din cartierul newyorkez Albany, atunci cand a vazut un bebelus nesupravegheat pe marginea unei ferestre deschise. "Cand am vazut fetita, am stiut ca va cadea, asa ca nu am ezitat si am alergat sa o prind", a declarat Harrel. Niales, in varsta de un an, a cazut de la o inaltime de sase metri, chiar in bratele femeii, relateaza Cancan.

Piscina pe marginea prapastiei. Amatorii de senzatii tari au la dispozitie distractia maxima: o piscina naturala chiar la marginea uneia dintre cele mai spectaculoase si periculoase cascade din lume - Victoria. Cei mai curajosi pot chiar sa arunce o privire in golul care masoara 120 de metri. De altfel, bazinul natural a primit si un nume pe masura: “Piscina Diavolului”, scrie Click.