Celebrul magician David Blaine a batut recordul mondial la tinut respiratia. Blaine a reusit sa reziste fara aer in plamani timp de 17 minute si 4 secunde, afirma Zigonet.com.

Carnavalul de la Rio nu poate tine tot anul, asa ca o agentie braziliana s-a gandit la alta strategie pentru a atrage turisti. Si pentru ca Brazilia nu este celebra doar pentru femeile frumoase, agentia din Rio de Janeiro s-a gandit sa organizeze un circuit turistic in cea mai celebra favela (periferie) a orasului brazilian, „Rocinha”, cuprinzand printre atractiile oferite o intalnire si fotografii (eventual achizitionarea de suveniruri) cu traficanti de droguri in voga, scrie Gandul.

Potrivit unor studii citate de Libertatea, in Rusia din 100 de barbati, 10 sunt homosexuali, 30 alcoolici, 10 dependenti de droguri si 20 impotenti. Mai raman doar vreo 30 de barbati dintr-o suta care sunt apti pentru o relatie normala.

Buna prietena cu paparazzii, Paris Hilton s-a lasat fotografiata ieri, chiar inainte de a pleca impreuna cu iubitul ei, Benji Madden, in turneu. Iata ce au descoperit fotografii in masina divei, pe bancheta din spate: trei perechi de chiloti, o periuta de dinti si o crema antiacnee, adica strictul necesar pentru o vedeta de talia ei, scrie Click.

La 61 de ani, actrita Susan Sarandon a considerat ca este momentul potrivit pentru a-si face doua tatuaje, unul pe spate si unul pe incheietura mainii, informeaza Cancan.

Miss Marea Britanie are ambitii politice si se infrunta pentru un loc de parlamentar din partea constituantei Crewe cu fata unui fost parlamentar. “Vreau ca politicenii britanici sa fie sexy, nu murdari, si sa arate ca le pasa de femei” a declarat acesta, citata de Gandul.

Delfinul Winter a devenit o mica vedeta in SUA dupa ce a inceput, recent, sa inoate din nou cu ajutorul unei cozi artificiale. El si-a pierdut coada la varsta de numai doua luni, in 2006, dupa ce a fost prins intr-o capcana de crabi, relateaza Libertatea.

Nepoata cardinalului din Madrid a pozat goala. Magdalena a facut un pictorial sexy in revista "Interviu", indignata de falsitatea unchiului ei, arhiepiscopul Antonio Rouco, relateaza Cancan.

Ingrozitor! Tulburata vedeta incepe sa semene cu un cosmar in toiul zilei, genul care iti strica tot cheful daca dai cu ochii de el. Amy Winehouse a renuntat la "stupul" de par si a scos la iveala un inceput de chelie, informeaza Romantica.

Muzicianul de origine rusa Philippe Quint a uitat intr-un taxi din New York o vioara Stradivarius in valoare de 4 milioane de dolari titreaza AFP. De bucurie ca si-a recapatat instrumentul Quint va organiza un concert gratuit in onoarea taximetristilor newyorkezi.