Gafa la BBC: ciclonul din Burma, vandut ca tsunami. Postul britanic de televiziune a cerut scuze dupa ce a ilustrat ciclonul care a afectat Burma cu imagini de la tsunamiul din 2004.

“Aseara, BBC a difuzat o fotografie in care s-a sustinut ca sunt infatisate zeci de cadavre in delta Irrawaddy. Am descoperit intre timp ca fotografia a fost, de fapt, realizata in Aceh, Sumatra, imediat dupa tsunamiul din 2004. Este o eroare si o vom corecta peste tot pe unde apare in materialele BBC”, se scuza pe blogul editorilor BBC Peter Horrocks, seful departamentului multimedia. (Cotidianul)

Candidatul independent la primaria Bistrita, Gelu Dragan, are un banner electoral pe care apare imaginea unei maini cu un deget ridicat. Pe acesta este un prezervativ, imaginea fiind insotita de textul: "Avem sansa sa le-o fa(k)cem". (Cancan)

Un Iisus chel si cu cioc: oferta PSD la Primaria Arad. Candidatii la Primaria si Consiliul Local Arad s-au pozat pe un afis electoral in ipostaza de Iisus si ucenicii in Cina cea de Taina. Iuda nu apare, ca a fugit la conservatori. (Cotidianul)

Fotbal electoral cu Mircea Geoana. Dupa 19 ani de pauza, Mircea Geoana a imbracat azi din nou echipamentul de arbitru de fotbal.

“Imi aduc aminte ca ultimul meci l-am arbitrat in comuna Rosu, in divizia "Onoare". Trebuia sa promovez la Divizia C, dar a venit Revolutia. (…) Pe vremea mea, prima de arbitraj era de 25 de lei. Din aia vechi. Dar mai iesea un vin, o ceva…”, si-a amintit actualul presedinte al PSD. (Cotidianul)