Poveste de dragoste intre un strut si... mai multe zebre. Se pare ca in regnul animal, rasa nu conteaza. Un strut de la gradina zoologica din Moscova, ce are cusca lipita de cea a zebrelor si a girafelor, s-a indragostit de patrupedele dungate. Strutul tot incearca se le impresioneze pe colegele sale de zoo, venind langa gardurile custii lor si adoptand diverse tactici. La inceput, zebrele au ignorat avansurile pasarii, care nu s-a limitat la doar una din ele, ci este un adevarat macho al strutilor, in fiecare zi alegand alta zebra. Acum, zebrele incearca sa-l indeparteze dand cu picioarele in gard. Strutul insa, este de neclinitit in dragostea lui fata de patrupede, relateaza Romantica.

Vegetarienii fac sex mai bine. Cunoscuti pentru ingeniozitatea de care dau dovada atunci cand vine vorba sa isi pledeze cauza, membrii celebrei asociatii pentru protectia animalelor, PETA, s-au gandit sa castige adepti intr-un mod inedit. Astfel, timp de o saptamana, imbracati doar cu lenjerie intima de culoare rosie si echipati cu un pat si cearsafuri din matase de aceeasi culoare, ei si-au sustinut cauza pe strazile celor mai importante capitale europene, mizand pe un argument forte: vegetarienii sunt mai buni amanti decat carnivorii, scrie Cancan.

Politistii filipinezi vor fi obligati sa zambeasca. Politistii din Filipine vor trebui sa se specializeze in zambete, dupa ce un nou regulament i-a avertizat asupra riscului de a fi concediati in cazul in care vor fi vazuti cu o expresie morocanoasa pe fata, informeaza Click.

Au plecat dupa cirese, dar au furat o masina. Cinci tineri din localitatea gorjeana Bleseti, intre care si doi minori, au plecat la furat de cirese si au ajuns in curtea unui consatean, caruia i-au furat masina. Baietii si-au schimbat planul, dupa ce au ajuns la concluzia ca astfel se pot deplasa mult mai usor. Urcati la volanul masinii, tinerii nici nu au mai ajuns la livada cu cirese. S-au plimbat prin tot satul pana spre dimineata, cand au vrut sa-i duca proprietarului masina inapoi. Nu au mai avut, insa, benzina si au aruncat masina intr-un canal, de la marginea satului, unde a fost gasita de politisti, relateaza Cancan.

Carierist, caut antrenor pentru viata amoroasa. In afara antrenorului de fitness si a consilierului care ii ajuta in cariera, tot mai multi dintre cei 100 de milioane de americani celibatari isi angajeaza un „antrenor de viata amoroasa“. Cei care apeleaza la serviciile unei asemenea persoane sunt, in general, barbati educati, instariti, dar timizi, neindemanatici si prea ocupati pentru a mai avea timp si pentru viata personala, scrie EvZ.

Adrian Nastase face bancuri politice. Potrivit Cancan, Adrian Nastase s-a pus recent pe spus bancuri politice, adaptate de el la situatia actuala. Cica un politician a trecut la cele vesnice si are de ales intre iad si rai. Politicianului i se prezinta iadul ca o insula tropicala cu femei frumoase, iar raiul, ca un loc plictisitor. Omul alege iadul, dar cand intra, da de foc si smoala. Suparat, afla ca iadul initial era in timpul campaniei electorale. Nastase a mai stabilit si faptul ca pentru montarea unui bec este nevoie de un liberal si de toti peledistii. Primul schimba becul urcat pe un scaun, de care se tin cu dintii peledistii.

Orgoliul de a fi musulman, imprimat pe tricouri. Styleislam" este linia de tricouri si alte diverse obiecte care promoveaza religia musulmana si fata ei moderata. Mesajul transmis de sloganurile imprimate pe tricouri este clar: tinerii musulmani care locuiesc in Europa trebuie sa fie mandri de propriile origini si sa manifeste deschis acest lucru. „Il iubesc pe Profet”, „Apar iubirea, nu bombele”, „Terorismul nu are religie”, si „Isus a fost musulman” sunt doar cateva dintre textele folosite, anunta Gandul.

Conducea beat mort si in chiloti. Un sofer din Ploiesti, extrem de beat, a oferit un spectacol inedit politistilor prahoveni care l-au oprit deoarece conducea in zig-zag. Barbatul se intorcea de la o petrecere si conducea imbracat in chiloti si in camasa. Tot la Ploiesti un alt sofer a intrat cu jeep-ul intr-un bar de striptease. El le-a explicat politistilor ca i s-a pus un carcel si nu a mai putut ridica piciorul de pe acceleratie. In urma incidentului nu a fost nimeni ranit, insa barul a ramas fara unul dintre pereti, relateaza Click.

Ea e fetita-elf. E o femeie in toata regula, dar nimeni nu-i da mai mult de cinci ani. Amy Prosser, din Briton Ferry, Marea Britanie, are 1,25 m inaltime si trasaturile unui spiridus, motiv pentru care a fost poreclita 'fetita-elf', scrie Libertatea.

Ei sunt prieteni. Un american reuseste sa faca bani din prietenia, neverosimila, a patru animale, in mod normal dusmani de moarte. Catelul Booger, pisica Kitty si cei doi soricei sunt cei mai buni prieteni din lume. Recent, stapanul celor patru, Greg Pike, a fost acuzat de autoritati ca cerseste bani pe seama prieteniei dintre animale, sustine Click.