Iubita lui Cristiano Ronaldo, intr-un trio lesbian. Probabil ca fotbalistul va fi foarte mirat atunci cand va vedea aceste fotografiile cu iubita lui. Nereida Gallardo a demonstrat de nenumarate ori ca este lipsita de inhibitii si acest trio lesbian ne intareste convingerea ca este o fata lipsita de prejudecati. Pozele au fost facute in toaleta unui club, cand fetele se simteau nazbatioase, dezvaluie Romantica.

A stat aproape un an ascunsa intr-un dulap. Un japonez, intrigat de disparitia misterioasa a alimentelor din frigiderul sau, a avut surpriza sa descopere ca o femeie traia clandestin intr-un dulap din casa sa, de mai multe luni, scrie Click. Niciodata proprietarul casei nu si-ar fi inchipuit ca alimentele erau furate de cineva care traia chiar in casa lui. Femeia a fost arestata.

O carte pentru copii despre marirea sanilor si liposuctie. Toata America este socata si revoltata de cea mai noua carte pentru copii, care dezvolta prin imagini si text subiectul operatiilor estetice, informeaza Romantica. Autorul, doctor estetician, marturiseste ca intentia lui este sa pregateasca copiii care au mame doritoare sa-si faca liposuctie, operatie estetica la nas sau vor sa-si mareasca sanii. "Dupa cum vezi, odata cu inaintarea in varsta, corpul meu a evuluat in asa fel incat nu mai incap in haine. Doctorul Michael va repara acest lucru si ma va ajuta sa ma simt mai bine", explica mama din carte pentru fiica ei de numai sapte ani.

Pisica lui Doherty, rapusa de cocaina. Una dintre cele cinci pisici ale rockerului Pete Doherty, un motan numit Dinger, a murit, ieri, in urma unei supradoze. Potrivit unor surse din anturajul lui Pete, pisica ar fi gasit, dupa un concert al artistului renumit pentru dependenta de droguri, cocaina, pe care a inghitit-o din greseala, noteaza Cancan.

Un sarpe veninos l-a muscat de penis. Un barbat a fost la un pas de moarte dupa ce s-a oprit la o toaleta de pe drum si a fost muscat de un sarpe veninos de penis. Totusi, victima a fost norocoasa si a supravietuit atacului, relateaza Romantica.

Jojo, certata de un taximetrist. Campania in care blonda a fost implicata pentru a demonstra ca deodorantul este un produs cosmetic vital, a atras multe reactii negative, potrivit Cancan. Jojo a acceptat sa traiasca o saptamana intreaga fara sa foloseasca deodorant. Actrita s-a urcat intr-un taxi sa mearga acasa si nu mica i-a fost mirarea sa primeasca o serie de mustruluieli din partea taximetristului indignat ca miroase a transpiratie.

Ploaie de bani in Indonezia. Un om de afaceri din Indonezia intentioneaza sa arunce 100 de milioane de rupii (circa 10.600 de dolari) dintr-un avion deasupra capitalei Jakarta, intr-o tentativa neobisnuita de a-si promova noua carte, relateaza Jurnalul National. "Vreau sa creez o ploaie de bani in Jakarta", a declarat Tung Desem Waringin, in virsta de 42 de ani, autorul cartii "Revolutia marketingului".

Prima masina pentru caini si stapanii lor. Preocupata de tendinta japonezilor de a-si lua mai degraba un caine decat de a face un copil, firma Honda a lansat o masina destinata exclusiv tandemului caine-stapan, dotata cu accesorii speciale, anunta Cancan. "Este fantastic, cainii au la dispozitie o rampa de urcare si coborare, un spatiu destul de mare incat sa se simta confortabil, locuri stabile in care sa fie puse vasele cu mancare si apa si o tapiterie de pe care parul de caine se curata foarte usor. Nici nu mi-as fi dorit mai mult", a spus, incantat, un cumparator.

Doua veverite adoptate de o catelusa. O catelusa Chihuahua din Italia a adoptat doi pui de veverita, scrie Libertatea. Norma le-a primit pe micute in culcusul sau si le ingrijeste ca si pe ceilalti doi pui ai ei. Mai mult, daca incearca cineva sa se apropie de veverite, Norma incepe imediat sa latre si-si arata coltii. Doar puilor catelusei le era frica la inceput de noii fratiori, dar s-au obisnuit repede cu cele doua veverite si acum se joaca toata ziua impreuna.

Sinistratii din Myanmar, obligati sa supravietuiasca hranindu-se cu broaste. Sinistratii nu au nevoie de „tablete de ciocolata” si pot supravietui mancand „broaste”. Aceasta a fost decizia juntei din Myanmar, care pare tot mai greu de multumit. Dupa ce a refuzat initial ajutorul occidentalilor, acum autoritatile sunt suparate ca angajamentele financiare ale comunitatii internationale pentru ajutorarea victimelor ciclonului Nargis sunt reduse, informeaza Gandul.

Telefonul care suna la poluare. Japonezii vor putea masura, in curand, calitatea aerului cu propriul telefon mobil, relateaza AFP, citat de EvZ. Cercetatorii niponi au conceput un captor fotochimic capabil sa analizeze zilnic calitatea aerului si intentioneaza sa il introduca in dotarea telefoanelor mobile.