Fetita de 10 ani, in pozitii sexy, pe internet. O fetita de 10 ani apare intr-o serie de fotografii imbracata foarte sumar, cu sutien, machiata strident, pensata la ochi si impodobita cu tot felul de zorzoane si bijuterii. Pozitiile in care pozeaza fetita sunt socante si scabroase, scrie Atac-online.

La 13 ani, la volan, prin Europa. Pentru ca se plictisea de moarte, un copil in varsta de 13 ani din Germania a luat masina bunicii sale si a cutreierat peste 800 de km, pana la Paris. El s-a oprit la o benzinarie ca sa alimenteze, dar a gresit pompa si a bagat in rezervor motorina, in locul benzinei fara plumb. Masina sa a refuzat sa mai porneasca iar seful benzinariei a alertat politia, scrie Click.

Cel mai frumos copil din lume este roman. Stim cine este cel mai frumos copil din lume! El a fost desemnat la un concurs international de frumusete si nu este copilul vreunei vedete de la Hollywood, ci un baiat de 10 ani din Romania! Yunus Emre Cimen, un copil talentat, frumos si destept, scrie Romantica.

Cancan incepe azi sa publice amanunte incredibile despre reteaua ale carei principale activitati sunt prostitutia, sclavia sexuala, perversiunile, sado-masochismul si traficul de carne vie si in care sunt implicati un inalt prelat, sportivi, chiar si politicieni.

„Viagra sociala“, pe baza de oxitocina. Oamenii de stiinta care studiaza oxitocina, un hormon natural ce are un important rol in procesul de nastere, au descoperit ca aceasta ar putea deveni un medicament-minune pentru tratarea timiditatii, scrie Evenimentul Zilei.

Ziaristul criminal in serie s-a sinucis. Jurnalistul macedonean acuzat de asasinarea a trei femei, relatand apoi el insusi cazurile in presa, s-a sinucis in celula sa, informeaza AFP. ‘Vlado Taneski s-a sinucis, bagandu-si capul intr-o galeata cu apa’, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Ivo Kotevski, scrie Click.

Chicago sub teroare. Locuitorii unui cartier din Chicago se confrunta cu un pericol neasteptat, tot mai multi trecatori fiind victimele atacurilor aeriene ale unei mierle, poreclita „Hitchcock“ de lucratorii din zona, relateaza ziarul „Chicago Tribune“, citat de Evenimentul Zilei.

A primit la o licitatie 2,2 milioane de dolari pentru viata lui. Britanicul Ian Usher, care si-a vandut pe site-ul eBay toate bunurile acumulate in timpul casniciei, a fost asaltat cu oferte din partea a 114 cumparatori. Pretul de pornire de doar un dolar a fost depasit rapid, iar una dintre cele 114 persoane inscrise pe site l-a "momit" pe Ian cu 2,2 milioane de dolari, scrie Cancan.

Par de aproape 5 metri. Un credincios hindus din Varanasi, India, si-a lasat parul sa creasca pana la lungimea de 4,7 metri – de aproximativ trei ori cat inaltimea sa. El si-a expus podoaba capilara in public, in prima zi a unui festival religios. Barbatul a declarat ca nu s-a mai tuns de “cateva decenii”, scrie Click.