Linistea de dupa... Patronul Stelei a afirmat ca a discutat cu Mirel Radoi despre o eventuala plecare a capitanului "ros-albastrilor" in strainatate: "La echipa nationala innebunesc, sunt barfele lor, le spun aia care joaca afara ca nu stiu ce, nu stiu cum. Dar dupa ce se intorc, se linistesc", (Prosport).

Miopul de Bush. Actorul si regizorul american Robert Redford il caracterizeaza pe George W. Bush, presedintele Statelor Unite, ca fiind “un lider rauvoitor, miop si tiran”. “Incep sa ma gandesc daca nu cumva suntem doar un alt imperiu, precum cel otoman sau roman, care distruge prin aroganta” (Gardianul)

'Ragaim si tragem parturi!' Gratioase, imbracate in haine lucioase si cu silicoane, Cheeky Girls au recunoscut ca au apucaturile unor barbati fara maniere: ragaie si trag parturi... chiar si cand se afla in public. Gabriela a spus ca la ultima petrecere la care a fost, a avut atatea gaze din cauza sampaniei, incat abia s-a putut controla sa nu le dea afara. Pentru a arata ca daca tot sunt gemene, se si aseamana in toate cele, romanca a adaugat ca si sora ei, Monica, s-a abtinut cu greu sa nu traga cateva parturi.

Fetele nu s-au oprit cu dezvaluirile aici. Ele au povestit cum au vrut sa faca plaja pe un camp. Zis si facut. 'Ne-am luat ochelarii de soare, am pus o patura intr-o geanta scumpa si cand am ajuns, pajistea era plina de oi si de cacareze', a povestit amuzata Monica, adaugand ca animalele nu au reusit sa le strice distractia. 'Ne-am apucat sa adunam rahatul de oaie si ne-am facut loc sa punem patura. Chiar daca mirosea urat, am avut o zi de plaja frumoasa', a incheiat Cheeky. (Libertatea)