Halle Berry: “Stiti, se spune ca o femeie este responsabila de propriul orgasm. In cazul meu, este cat se poate de adevarat: sunt raspunzatoare pentru orgasmele mele ale naibii de bune (...) Acum imi am siretlicurile mele. Stiu ce-mi place. Nu imi mai pierd timpul asteptand ceva din partea lui. Eu preiau initiativa. Si cheia nu e frecventa, cat intensitatea" (Click).

Andreea Banica se plange ca i-au crescut prea mult sanii: “Mi-au crescut sanii foarte mult si deja nu ma mai incap nici sutienele, nici bluzitele. Saptamana viitoare vom pleca in Germania, ca sa facem cumparaturi” (Click).

Femeia care a facut trei copii cu cei doi frati ai sai: "Daca o sa ma tri­mita la puscarie, o sa ma duc, dar nu stiu ce au cu mine. Gheor­ghi­ta ma ajuta cu fetele, mama statea cu cea mica, le hraneam, nu le-am scapat din brate. Pana la urma ce am facut, ca m-am culcat cu fratii mei, nu am umblat prin sat cu straini, nu am luat boli" (Libertatea).

Victoria Beckham crede ca David e mai sexy decat ea: "Ma implic foarte mult la filmare si in montaj. Voi alege toate cadrele in care David e mai relaxat, oricum el e cel aratos dintre noi doi. Stiu ca pe mine majoritatea barbatilor nu ma considera sexy. Nu sunt genul acela de femeie" (Romantica).