Acuzat ca si-a batut tatal cu un brad. Autoritatile spun ca un barbat (37 ani) din Florida de vest care traieste cu parintii sai a fost arestat dupa ce a folosit un brad de Craciun ca arma impotriva tatalui sau. Conform serifului, barbatul a aruncat cu bradul spre tatal sau. Nu l-a lovit, dar dupa aceea a luat suportul in care era proptit copacul si a incercat sa isi loveasca tatal cu el. Parintii l-au prins de maini incercand sa il opreasca pe fiul nervos. La sectia de politie, barbatul a negat tot, dand vina pe imaginatia bogata a parintilor sai, scrie Gardianul.

Conduce masina, desi nu are brate. O americanca de 25 de ani, Jessica Cox, care nu are brate, isi poate conduce masina si chiar pilota fara probleme un avion. Ea se foloseste de picioare pentru a efectua manevrele in timpul zborului sau pentru a invarti volanul. Tanara, care s-a nascut cu o malformatie congenitala la brate, a obtinut recent brevetul de pilot. Instructorul sau de zbor sustine ca Jessica este una dintre cele mai bune eleve pe care le-a avut vreodata. “Nimeni nu a crezut ca voi reusi sa realizez toate astea”, afirma Jessica, adaugand ca vrea sa devina instructor de zbor, noteaza Libertatea.

Noile modele de jucarii Lego: Osama bin Laden si fortele Naziste. De acum inainte ar trebui sa aveti mai multa grija cand cumparati jucarii pentru copiii dumneavoastra deoarece firma BrickArms care se ocupa cu crearea faimoaselor jucarii Lego a scos pe piata doua noi modele, iesite din tipar: conducatorul gruparii al-Qaeda, Osama bin Laden, si un maior al fortelor naziste. Jucaria care il infatiseaza pe terorist este echipata cu un lansator de rachete, cu o mitraliera si cu grenade, iar cea care reprezinta membrul armatei naziste, are in mana un pistol, iar pe ea este desenata insigna SS, specifica fortelor naziste. Edie Friedman, directorul Consiliului Evreisc pentru Egalitatea Rasiala a declarat pentru ziarul Dailymail: "Aceste jucarii de prost-gust sunt lucruri de care ne putem lipsi, mai ales cand e atata tensiune in lume". Creatorii acestor figurine sustin ca au vandut zeci de mii de astfel de jucarii in peste 35 de tari, scrie Gardianul.

Un vraci nigerian care sustine ca a omorat 110 copii, fiindca a crezut ca sunt posedati de spirite rele, a fost arestat. Episcopul Sunday Ulup-Aya, arestat in Mbo, in apropiere de coasta Atlanticului, alaturi de alti sase suspecti, a spus intr-un documentar ca a omorat 110 copii posedati de spirite rele, potrivit declaratiei lui Aniekan Umanah, comisarul pentru informatii in statul Akwa Ibom. "Nu neg ca sunt vraci, insa eu am omorat cu ajutorul plantelor spiritele rele din pacientii mei, nu copiii", a spus Ulup-Aya dupa ce a fost retinut. Se pare ca astfel de evenimete neplacute se intampla frecvent in unele zone din Nigeria. Vracii ii conving pe parinti ca fii lor sunt posedati si ca vor atrage boli si necazuri, informeaza Libertatea.

Impuscata in timp ce facea sex. Carolyn Havens, o americanca in varsta de 42 de ani, a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost impuscata din greseala. Accidentul s-a petrecut in timp ce cuplul facea sex, prin descarcarea pistolului pe care barbatul il tinea pe noptiera. Sotul, Timothy Havens, a fost arestat pentru nerespectarea regimului armelor si ar putea iesi din puscarie doar daca va plati o cautiune in valoare de 75.000 de dolari, noteaza Cancan.

Si-a recuperat un inel pierdut in 1987 din burta unui peste. Un inel de colegiu, pierdut cu multi ani in urma, foarte important pentru posesorul sau, s-a intors pe mana acestuia, direct din burta unui peste, chiar de ziua Recunostintei. Joe Richardson, din Buna, a declarat agentiei Associated Press: “sunt foarte curios in burta cator pesti a stat pana acum”. Richardson si-a pierdut inelul la doua luni dupa absolvire, in 1987, in timp ce era la pescuit. Barbatul, in varsta de 41 de ani, a primit un telefon de la un pescar, care i-a spus ca a gasit inelul, care ii purta numele, in burta unui peste, scrie Gardianul.

Dintr-un san si-a facut doi. Un chirurg din Munchen, Germania, i-a reconstruit sanul unei femei care suferise de cancer, iar pentru aceasta nu a folosit tesut dintr-o alta parte a corpului femeii. Darius Dian (45 de ani) i-a facut pacientei doi sani dintr-unul.singur... Mai exact, deoarece unul fusese extirpat din cauza cancerului, iar femeia avea sanii foarte mari si lasati, chirurgul i-a taiat sanul lasat si din bucata respectiva i l-a reconstruit pe celalalt. Astfel, pacienta s-a ales nu doar cu... doi sani intregi ci chiar cu unii care arata uimitor de bine, scrie Libertatea.

Un transsexual, afaceristul anului in Marea Britanie. Englezul Robert Hardy Craig-Wood a cheltuit mai bine de 70.000 de euro pe operatii estetice pentru a deveni senzuala Kate. In urma cu doua zile, Kate Craig-Wood, directoarea companiei britanice IT Memset, a devenit "Femeia de Afaceri a Anului", titlul fiindu-i acordat de fundatia Natwest Everywoman. Extrem de emotionata, britanica, in varsta de 31 de ani, a tinut sa ii multumeasca pentru sprijin iubitului ei, John Gallagher, un militar pensionat, si a facut o dezvaluire uimitoare. "Am devenit femeie cu acte in regula abia acum doi ani. M-am nascut baiat si am purtat ani de zile numele Robert", a povestit premianta, care a cheltuit peste 70.000 de euro pe operatii estetice pentru a se transforma in femeie. "Mi-am operat nasul, pometii, buzele si maxilarul in California. Sanii au fost mariti in Marea Britanie, iar ce a mai ramas am reconstruit in Thailanda", a adaugat Kate, a carei firma furnizeaza programe IT pentru Clubul de Fotbal Arsenal, scrie Cancan.

Mischief, cea mai batrana pisica din lume cu 127 de ani pisicesti. Se pare ca, la “venerabila” varsta de 127 de ani pisicesti (27 de ani umani), Mischief este cea mai batrana pisica din lume, si este la un pas de a intra in cartea recordurilor. Pana la inregistrarea oficiala a recordului, pisica prefera sa leneveasca, sa manance si sa toarca, asta cand nu doarme, 16 ore pe zi. Care este reteta longevitatii? Stapanii spun ca Mischief e foarte lenesa si ca a avut 9 vieti. “Oamenii ne intreaba ce ii dam sa manance si daca ii dam multe vitamine. Nu o hranim cu nimic in mod special, e foarte lacoma si mananca orice ii pica in gheare” spune Donna Thorne stapana pisicii, citata de Gardianul.

Cel mai batran animal din lume: o testoasa, star la 176 de ani. La cei 176 de ani ai sai, testoasa Jonathan e cel mai in varsta animal din lume. Traieste pe Insula Sf. Elena, o colonie a Marii Britanii, si este tratata ca o vedeta datorita varstei sale. Jonathan este considerat o legenda si se poate spune ca a vazut multe la viata sa. A prins incoronarea a opt monarhi britanici si desemnarea a 50 de premieri. A ajuns pe insula, in 1882, la varsta de 50 de ani, impreuna cu alte doua testoase, dar numai el a supravietuit. A experimentat cum e sa fii vedeta pentru prima oara in 1900, la varsta de 68 de ani, cand a fost fotografiat de ingrijitorii unei rezervatii, scrie Libertatea.

A facut surfing in piata San Marco. Un olandez a profitat de nivelul crescut al apelor din celebrul oras italian pentru a-si demonstra calitatile de surfer in fata localnicilor. Inundatiile cu care se confrunta renumitul oras italian Venetia in aceste zile este motiv de ingrijorare pentru unii, dar de distractie pentru altii. Este si cazul olandezului Duncan Zuur, in varsta de 34 de ani, care a profitat de nivelul crescut al apelor din orasul lacustru, de 1,56 metri peste nivelul normal, ca sa-si demonstreze calitatile de surfer. Temerarul, care a ocupat locul trei la campionatul mondial de surfing in 2004, s-a urcat pe placa si a facut surfing in celebra piata San Marco, marti, sub privirile nedumerite ale localnicilor. Duncan a facut surfing in renumita piata si pe strazile din apropierea acesteia. "Asteptam de foarte multi ani acest moment, pentru ca imi doream nespus de mult sa pot face surfing pe apele din Venetia. Mi-am intrerupt vacanta din Franta special ca sa ajung aici si sa-mi pun planul in aplicare", a povestit surferul olandez, scrie Cancan.