Degetul inelar indica succesul brokerilor. Persoanele al caror inelar este mult mai lung decat aratatorul tind sa aiba succes in cariera si sa castige mai multi bani decat ceilalti oameni, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Cambridge, din Marea Britanie, scrie EvZ.

Isi liciteaza virginitatea, ultima oferta primita fiind de 2.5 milioane de lire sterline. Din ce in ce mai multe lucruri iesite din comun sunt la moda in ziua de astazi. Mai nou, licitarea propriei virginitati pe net face parte din grupa lucrurilor la moda. Dintre toate fetele care si-au scos la licitatie virginitatea pe internet, Natalie Dylan, California, se pare ca isi pretuieste intr-adevar inocenta. Tinerei i s-au oferit pana in prezent 2.5 milioane de lire sterline, dar ea este sigura ca se poate si mai bine, asa ca asteapta o alta oferta, scrie Gardianul.

Ei fac turul metroului fara pantaloni! A avut loc a saptea editie a "Turului metroului fara pantaloni" - "No Pants Subway Ride". Daca la debut, in 2002, au participat doar sapte persoane, organizatorii estimeaza la 1.500 numarul persoanelor care s-au plimbat fara pantaloni in 2009. Evenimentul de anul acesta a avut loc simultan in 25 de orase ale lumii, scrie Click.

Ei sunt cei mai prosti pompieri din lume. Pompierii din orasul german Syke si-au castigat cu usurinta renumele de cei mai prosti pompieri din lume dupa ce sediul unitatii lor a luat foc si a ars pana in temelii. Toate masinile pompierilor au fost distruse in incendiu, iar pentru stingerea flacarilor a fost nevoie de interventia a 250 de pompieri din orasele apropiate, scrie Libertatea.

Porcul pescar. Un porc din China a deprins abilitati de pescar, aprovizionandu-se cu peste dintr-un iaz apartinand stapanului sau. Acesta din urma a creat un lac artificial pentru cresterea pestilor tropicali, pe care intentiona sa-i vanda. Criza economica i-a dat insa planurile peste cap, astfel incat iazul a fost abandonat. Animalul domestic s-a instalat confortabil in apa lacului de unde pescuieste in voie si mananca pe saturate, scrie EvZ.

Cele mai ciudate moteluri din lume. Daca ati calatorit mult, probabil ca ati fost in postura de a sta la un hotel sau la un motel mai putin normal. Dar, cu siguranta, ca nu ati inchiriat o camera intr-un avion, sau intr-o barca de salvare, sau intr-un “caine”. Ce parere aveti despre o pestera? Bine-nteles ca nu este nici pe aproape atat de confortabila ca si camera unui motel. Dar daca ar avea un pat, un birou, lampa si dulap? Poate chiar un televizor. De asemenea, cred ca multi v-ati gandit cum traiesc eschimosii in igluuri, scrie Gardianul.

Nikita stie sa faca sex. Soc, luni seara, la "Un show pacatos"! Celebra Nikita, care pana acum si-a castigat un renume in show-biz mai ales cu pumnul, a aratat in premiera ca in pat se poate transforma intr-o femeie pasionala si lipsita de orice inhibitii. Ea s-a filmat singura in mijlocul unei partide fierbinti de amor cu iubitul sau, Cristi, pelicula cu scene XXX fiind difuzata la ore de varf la Antena 1, scrie Click.

Si-a vandut fiica pentru 100 de cutii de bere si 16.000 $. Un barbat din California, SUA, a incercat sa-si vanda fiica de 14 ani unui tanar cu care aceasta ar fi trebuit ulterior sa se casatoreasca. Marcelino de Jesus Martinez a stabilit cu un tanar de 18 ani sa i-o dea pe fiica lui in casatorie, dar pentru aceasta viitorul sot ar fi trebuit sa o cumpere pe adolescenta. Pretul era de 16.000 de dolari, plus 100 de cutii de bere, scrie Libertatea.

Virgina de 107 ani, cauta mire aratos! Dupa un veac de nehotarare si respingere a barbatilor care ii faceau curte, batrana Wang Guiying s-a hotarat sa se marite. Bunicuta a dat anunt la matrimoniale si asteapta sa fie curtata. Si cum e putin probabil sa gaseasca un mire mai in varsta ca ea, se multumeste si cu unul mai tanar. Printre conditiile pe care trebuie sa le intruneasca viitorul ei sot, Wang Guiying, 107 ani, a tinut mortis ca acesta sa fie “sanatos si in stare sa aiba grija de ea ca un barbat adevarat”, scrie Click.

Nikita in pat cu iubitul