Claudia Pacheco din Peru sfideaza gravitatia, reusind sa pluteasca la 30 de centimetri deasupra solului. Femeia a devenit deja cunoscuta in lumea iluzionistilor, fiind primul magician latino-american care efectueaza acest truc. Supranumita ”Printesa Inca”, femeia a inceput sa aiba din ce in ce mai multe reprezentatii, ultima avand loc in urma cu cateva zile, in Plaza de Armas din Lima, Peru, scrie Libertatea.

Un tanar care era angajat pe post de vanzator la chioscul din curtea unei scoli din Olawa, Polonia, a fost arestat zilele trecute sub acuzatia de trafic de droguri. In urma unui control, autoritatile au gasit asupra lui Jarek Boniski (24 de ani), 10 doze de marijuana, pe care planuia sa le vanda elevilor. Se pare ca pe langa sandvisuri, dulciuri si bauturi racoritoare, vanzatorul le oferea copiilor si droguri, scrie Libertatea.

Un student din Anglia a aplicat pentru un loc de munca la o atractie turistica din Tara Galilor folosind adresa de e-mail "atleastimnotwelsh" - care inseamna "cel putin nu sunt galez". Ba mai mult, James Kettle in varsta de 21 de ani si-a trimis CV-ul la adresa gresita, destinatarul fiind Aberglasney Gardens, din Carmarthenshire, si nu Gradina Botanica Nationala a Tarii Galilor. "Ma simt ca un prost. Mi-am facut acea adresa de e-mail la scoala, pentru a-i sacai pe unii colegi. Am uitat ca ea apare pe CV, insa nu mi-am dorit sa fie jignitoare", a spus tanarul student la Colegiul de Agronomie din Pershore, scrie Libertatea.

Un tanar in varsta de 19 ani, a fost declarat “cel mai prost hot” din statul american Pennsylvania, dupa ce a incercat sa jefuiasca un politist la o intalnire a fortelor de ordine, unde erau nu mai putin de 300 de politisti. Tanarul l-a amenintat pe politist cu un pistol in toaleta cladirii unde se desfasura intrunirea. Dupa ce i-a dat niste bani si telefonul, politistul si-a anuntat imediat colegii. Acestia au organizat filtre si, in cele din urma, l-au prins pe infractor in apropierea localitatii Harrisburg, unde l-au si arestat, scrie Click.

Un elefant din statul indian Orissa a gasit un mod cu totul neobisnuit de a se hrani fara sa depuna efort. El se pune in fata masinilor si nu se misca pana ce nu capata ceva de mancat. In caz ca automobilistii il refuza, recurge chiar si la forta: zguduie masinile pana obtine ce doreste, afirma Click.

Uleiul de peste se poate dovedi un aliat puternic in lupta impotriva incalzirii globale in conditiile in care are efectul limitarii flatulentelor vitelor. Acest efect ar putea duce la diminuarea volumului de metan degajat in urma procesului de digestie, gaz ce contribuie la efectul de sera, conform unui nou studiu. Peste 28% din volumul de gaz metan emis in atmosfera provine din activitatile de crestere a ovinelor si bovinelor, aceste rumegatoare hranindu-se cu plante ce nu pot fi digerate de alte animale ierbivore, relateaza Click.

Un israelian din Tel Aviv are o familie de-a dreptul impresionanta, impreuna cu care traieste intr-unul dintre cele mai sarace cartiere ale orasului. Cu toate acestea, barbatul se lauda ca are succes la femei pentru ca este superperformant in pat. Un israelian a devenit vedeta peste noapte dupa ce in presa locala a fost publicata povestea lui. Goel Ratson, de 58 de ani, are 32 de neveste si 180 de copii. El locuieste, impreuna cu toate consoartele sale si 89 dintre odrasle intr-unul dintre cele mai sarace cartiere ale orasului, Tikva. "Ceilalti copii ai mei sunt prin diverse locuri din Israel", a declarat poligamul israelian. Desi abia isi poate intretine impresionanta familie, Goel se lauda ca motivul pentru care a avut si, zice el, inca are, succes la femei, se datoreaza faptului ca este foarte performant in pat, scrie Cancan.