S-a casatorit cu un caine. O femeie din Ghana, in varsta de 29 de ani, s-a maritat cu cainele sau de 18 luni. La ceremonie au luat loc un preot din localitate si cativa sateni curiosi, relateaza Daily Dose. Fratele mai tanar al lui Emily Mabou, David sustine ca toata ceremonia este o gluma, "un pas stupid in lupta impotriva singuratatii". Dar Emily a declarat: "Caut de atata timp un partener care sa aiba aceleasi calitati ca si tatal meu. Tata era un om bland, credincios si loial mamei mele. Niciodata nu a dezamagit-o. Am avut relatii cu foarte multi barbati de aici dar toti sunt la fel. Nici unul nu este o fire loiala. Cainele meu este bun si ma trateaza cu foarte mult respect", noteaza Gardianul.

Ridica 16,5 kg cu vaginul! O femeie de 42 de ani din Rusia a reusit sa starneasca uimire in intreaga lume si a stabilit un nou record mondial. Dupa ani de antrenamente zilnice, femeia a reusit zilele trecute sa ridice o bila din sticla de 16,5 kilograme, informeaza publicatia “20 Minuten”. Tatiana Kozhevnikova, o rusoaica de 42 de ani, a reusit, dupa 15 ani de antrenamente zilnice, sa ridice cu vaginul o bila de sticla ce cantarea 16,5 kg. Femeia a prins cu muschii vaginului “manerul” unui snur de care era legata bila si a ridicat globul de sticla fara nici o problema. Astfel, ea a fost desemnata ca fiind femeia cu cei mai puternici muschi vaginali, scrie Libertatea.

Fetita care ascunde secretul tineretii vesnice. Desi arata asemeni unui copil de un an, Brooke Greenberg, din Reisterstown, statul american Maryland, are 16 ani. Cu toate ca surorile ei, in varsta de 13, 19 si 22 de ani, s-au dezvoltat normal, infatisarea lui Brooke nu s-a schimbat deloc in ultimii 15 ani, relateaza Pravda. Adolescenta, cum ar trebui Brooke sa fie calificata, conform varstei din buletin, cantareste aproximativ 7 kg, are 80 centimetri inaltime si fata unui copil, iar creierul ei s-a oprit la varsta de un an. Nu exista nici o alta fiinta umana ca ea in lume, noteaza Gardianul.

«Scoatem pepeni din nisip» De peste 10 ani se vorbeste despre modificarile climaterice care vor duce la desertificarea sudului Romaniei. Ce vor face romanii, saracii, in aceasta situatie? In tara noastra exista deja un desert – 80.000 de hectare de nisip, ca in Sahara, in sudul judetului Dolj. Iar oltenii s‑au adaptat acestor conditii aspre mai ceva ca africanii: traiesc acum din inchiriat nisip. Chestie la care beduinii nu s-ar fi gandit... Comuna Dabuleni, din sudul judetului Dolj, e inconjurata de nisipuri. Localnicii spun ca atunci cand bate vantul se ridica praf de nu se mai vede nimic. Este cel mai arid loc din Romania. Cu toate acestea, zona este celebra pentru produsele sale agricole: pepenii de Dabuleni. “Din asta traim de vreo 10 ani: scoatem pepeni din nisip. Inchiriem nisip si il plantam cu pepeni”, spune Emilia Marcu. Satenii din Dabuleni se chinuie cu carutele, deoarece pamantul e foarte nisipos, scrie Libertatea.

Se cauta prezentatori porno! Asa incepe anuntul unui post TV pentru adulti ce cauta cu disperare prezentatori care sunt mai mult decat fericiti sa se dezbrace in timp ce muncesc. Anuntul complet este cat se poate de amuzant: ”Se cauta prezentatori TV, salariu este de 220 de lire pe schimb, trei zile pe saptamana, telegenici si care... sa fie foarte fericiti sa munceasca semidezbracati. Dialogul sexual explicit este obligatoriu", noteaza Libertatea.

A impartit 52 de mii de euro pe aeroport. Toata lumea stie cat de petrecareti sunt britanicii cand isi parasesc tara si cat alcool pot consuma. Politistii au ramas insa uimiti de comportamentul lui James B.N., de 59 de ani, un englez care a sosit pe aeroportul din Mallorca, calatorind de la Manchester. Barbatul, care mirosea ingrozitor, avea asupra sa cecuri de calatorie in valoare de 50.000 de euro si 2.000 de euro cash, scrie Libertatea.