O profesoara a fortat un elev sa fumeze 42 de tigari in doua ore. Conform Metro, o profesoara din Malaezia a obligat un elev sa fumeze 42 de tigari in doua ore, ca pedeapsa fiindca adolescentul avea acest viciu. Directorul scolii a declarat ca profesoara a fost foarte suparata cand l-a simtit pe baiat mirosind a tigari si cand a gasit in dulapul acestuia un pachet de tigari si o bricheta. Conducerea scolii si-a cerut scuze in fata unchiului tanarului, care a depus plangere la politie, noteaza Gardianul.

Un american a pierdut biletul castigator la loto. Un american din statul Florida a castigat la loto peste o jumatate de milion de dolari, dar sunt sanse foarte mici sa-i mai incaseze vreodata, pentru ca a pierdut tichetul. Imediat dupa ce a aflat ca este fericitul castigator, bucuros nevoie mare, barbatul a plecat catre agentia de unde urma sa-si ridice fabuloasa suma. Pe drum insa americanul a reusit "performanta" de a pierde biletul inainte sa poata arata dovada castigului sau, scrie Libertatea.

Bulgaria are un "consul-erotic" la Chicago. Vecinii nostri bulgari au gasit reteta ideala prin care poti fi numiti consul al tarii din care provii. Iti publici pe site-ul personal fotografii erotice, astepti doi ani si apoi poti obtine linistit(a) functia de consul al tarii pe care o reprezinti cu mandrie. Astfel a procedat si Lila Gherghieva, o tanara care in toamna anului 2007, pe cand detinea functia de oficial in cadrul Departamentului pentru Relatii Consulare Bilaterale in cadrul Ministerului de Externe de la Sofia, responsabila de relatiile cu Grecia si Cipru, a postat poze erotice pe propriul site, scrie Libertatea.

I-a lipit cu super glue penisul de picior. O femeie din Wisconsin, Statele Unite, a vrut sa se razbune pe sotul sau care o insela cu alte doua femei, asa ca i-a lipit cu super glue penisul de picior, relateaza Metro. Tracy Hood Davis le-a contactat pe cele doua amante ale sotului ei si au pus la cale un plan diabolic de razbunare. Ziemann, una dintre amante, l-a ademenit pe domnul Davis la un motel din localitate, l-a pus sa se intinda pe pat si l-a legat de maini si de picioare. Dupa 10 minute, femeia a deschis usa si le-a invitat in camera pe sotia barbatului si pe cealalta amanta a acestuia, scrie Gardianul.

A doborat recordul mondial pentru cele mai multe recorduri. Un american a reusit sa intre in Cartea Recordurilor pentru... cele mai multe recorduri doborate. Ashrita Furman poate sa spuna despre el pe buna dreptate ca este cel mai bun. Barbatul a doborat peste 98 de recorduri mondiale, mai multe decat oricine altcineva, scrie Libertatea.

Supermama cu 34 de copii! Nemtoaica Elisabeth a infiat si romani. Da, este adevarat, chiar daca nu va vine sa credeti: Elisabeth Stenmans, in varsta de 59 de ani, este mama a 34 de copii, dintre care 32 sunt adoptati, relateaza cotidianul german “Bild”. Copiii infiati provin din mai multe tari, cum ar fi Romania, Brazilia, Sri Lanka si Etiopia. Elisabeth Stenmans locuieste impreuna cu numeroasele odrasle, cu varste cuprinse intre sase si 37 de ani, in Euskirchen, un oras din landul Renania de Nord-Westfalia, Germania. Ea a plecat cu 23 dintre fii intr-o excursie la Hamburg, unde cu totii si-au facut fotografii de grup, zambind fericiti, ca sa le ramana amintire, scrie Click.

A angajat un politist sub acoperire sa-i ucida sotul. O femeie din Statele Unite a angajat un criminal platit care sa-i omoare sotul. Totul a iesit exact pe dos de cum banuia tanara, aceasta fiind deconspirata. Americanca era casatorita cu partenerul ei de numai 6 luni si s-a intalnit cu ucigasul pentru a pune toate detaliile la punct. Singurul lucru pe care nu l-a stiut tanara a fost ca, mercenarul era de fapt un politist sub acoperire. Ea l-a platit cu 3.000 de dolari pe presupusul criminal, scrie Libertatea.