Hipnotizeaza iepurii inainte de operatii. Britanicul Cliff Penrose din Cornwall este un medic veterinar care se foloseste de hipnoza pentru a-si opera pacientii. Majoritatea pacientilor sai, care ajung pe masa de operatie, sunt iepuri. De-a lungul timpului, britanicul a operat cu succes peste 50 de iepuri, care au fost mai intai hipnotizati. Integral in Cancan.

A supravietuit patru zile printre aligatori. Nadia Bloom, o americana in varsta de 11 ani si care sufera de autism, le-a dar emotii parintilor sai dupa ce a disparut timp de patru zile intr-o mlastina din Florida. Micuta a plecat de acasa la inceputul saptamanii pentru a face o filmare in natura, ignorand faptul ca zona aleasa era impanzita de aligatori. Inspaimantati ca fetita nu se mai intoarce acasa, parintii acesteia au dat alarma. Cel care a gasit-o pe Nadia, dupa patru zile, a fost James King, un vecin al sotilor Bloom. Barbatul a declarat ca a reusit sa o salveze pe fetita pentru ca a ascultat vocea lui Dumnezeu. Integral in Cancan.

Si-a batut nevasta cu pitonul. Atac cu pitonul in SUA! Desi pare incredibil, un barbat si-a batut nevasta cu un sarpe de 1,2 metri peste fata. Cearta lor a izbucnit intr-un motel, unde agresorul isi adusese animalul. Atacul cu sarpele a avut loc intr-un motel din Rock Hill, statul Carolina de Sud, unde sotii Smith isi petreceau vacanta. Barbatul a tinut sa ia cu el si animalul sau de companie, un piton pe care il tinea bine ascuns de responsabilii motelului. Scandalul a izbucnit de la faptul ca Tony Smith, in varsta de 29 de ani, a dat muzica la maximum. Integral in Click.

Lipitoare cu dinti giganti, gasita in nara unei fetite. O noua specie de lipitori a primit denumirea celui mai fioros dinozaur - T-Rex - din cauza dintilor sai giganti. Vietatea a fost gasita in nara unei fetite de noua ani din Peru, care obisnuieste sa se scalde in apele din regiunea amazoniana. Micuta s-a prezentat la medic acuzand o senzatie ciudata in spatele nasului si dureri de cap. Medicul care i-a extras lipitoarea a fost uimit sa constate ca aceasta avea dintii de cinci ori mai mari decat suratele ei. Integral in Click.

O fetita de trei ani merge pe sarma deasupra tigrilor. Micuta din imagini are doar trei anisori dar este un membru foarte important din echipa de acrobati a circului. Acestia au decis sa faca un spectacol pe sarma la o Gradina Zoologica din China, exact deasupra tigrilor. Pustoaica trebuia sa mearga o distanta de cativa metri legata doar cu o sfoara de bretelele de la salopeta. Fetita s-a dezechilibrat de cateva ori si a alunecat de pe sarma. Integral in Libertatea.

"Rolls Royce"-ul facut de chinezi. Dupa ce si-au luat reputatia ca pot copia absolut orice produs, chinezii sunt fortati, de frica tribunalului, sa incerce sa realizeze un model de masina care sa nu semene foarte mult cu originalul. Mai exact, este vorba despre producatorul auto Geely, care, dupa ce anul trecut a avut probleme cu britanicii de la Rolls-Royce, care i-au amenintat ca-i dau in judecata daca fac un model identic, anul acesta au trebuit sa faca o masina care sa nu semene cu Phantom. Astfel ca limuzina Emgrand Ge, care va fi lansata la Salonul Auto de la Beijing, este un pic diferita de Rolls-Royce Phantom, desi pastreaza aceleasi proportii. Principala diferenta este partea din fata, care, asa cum observa presa internationala de specialitate, seamana cu o balena cu gura cascata, ceea ce face ca inspiratia de la Phantom sa nu mai fie atat de izbitoare. Integral in Capital.