El e si magar, si zebra! Ce poate iesi dintr-un tata zebra si o mama magar? Raspunsul: este un animal in genul celui care s-a nascut in urma cu cateva zile la rezervatia naturala Chestatee, din Dahlonega, Georgia. Animalul, care atrage sute de vizitatori zilnic, arata ca un magar, dar are picioarele dungate, la fel ca tatal sau, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ea e mata cu patru urechi. Pisica Luntik, care traieste intr-un garaj din Vladivostok, a devenit cunoscuta in intrega lume. De cand s-a nascut, in urma cu trei luni, felina lasa cu gura cascata pe oricine o vede, fiindca are patru urechi. Cele doua urechi in plus, aflate in fata celor normale, nu au legatura cu canalele auditive, anunta Click.

A condus 50 de ani fara permis. Un neamt in varsta de 79 de ani caruia i-a fost retras permisul de conducere in urma cu 50 de ani a continuat sa conduca in tot acest interval de timp, fara permis. Tras pe dreapta dupa ce a intors pe linia continua pentru a ajunge mai repede la un magazin alimentar, septuagenarul a declarat ca si-a uitat acasa permisul de conducere. Dupa o verificare rapida in baza de date, politistii au aflat ca permisul batranului a fost suspendat pentru prima oara in 1956, pentru conducere sub influenta alcoolului, fiind apoi suspendat pe o lunga perioada de timp incepand din 1959, pentru conducere fara permis, informeaza Libertatea.

Si-a regasit familia dupa 34 de ani. Zilele trecute, americanca Vicki Rohring si-a strans in brate pentru prima oara cei doi copii pe care fostul sot ii rapise in 1976. Pentru a o determina pe femeie sa renunte la ei, barbatul a mintit-o ca micutii au pierit intr-un accident cumplit. Vicki Rohring, o femeie din SUA care, timp de 34 de ani, a fost convinsa ca odraslele ei si-au pierdut viata intr-un cumplit accident de masina, a avut parte de o surpriza incredibila. Intr-o buna zi, americanca a fost sunata de un tanar care i-a spus ca este fiul ei si ca, impreuna cu sora lui, ar dori sa o cunoasca. Desi, initial, a crezut ca totul nu este decat o gluma proasta, femeia a acceptat sa se intalneasca cu cei doi. Spre marea ei surprindere, Rohring a constatat ca Scott Black si Karen Cason, tinerii care o priveau cu mare curiozitate, erau chiar copiii ei, scrie Cancan.

Incredibil! I-a crescut o planta in plamani! Un pensionar american ii avertizeaza pe vegetarieni sa-si mestece bine mancarea. Lui i s-a intamplat ca o boaba de fasole sa inmugureasca pe trahee. "Tensiunea mea era tot mai mica. Nu reuseam sa trag aer in piept. Ma deshidratam, iar plamanul stang s-a prabusit. Am facut pneumonie", a povestit Ron Sveden in varsta de 75 de ani. Dupa o radiografie pulmonara, doctorii au observat o pata pe trahea batranului. Acestia au crezut ca pacientul lor are o tumoare canceroasa. "Apetitul meu disparuse si tuseam foarte des. Tot timpul simteam nevoia de a ma aseza. Nu aveam ambitie pentru nimic." Dupa ce au fost facute mai multe teste, doctorii i-au spus lui Sveden ca pata nu este cancer, ci o planta care creste in el, anunta Click.

Cea mai veche casa din Anglia are 11.500 ani. O casa de langa Scarborough, North Yorkshire, s-a estimat ca a fost construita acum 11.500 de ani, pe cand insula Marii Britanii a facut inca parte din Europa continentala. In aceeasi zona s-a descoperit si o structura circulara, care dateaza din Epoca de Piatra, de acum 10.500 de ani. Casa nou descoperita depaseste in vechime cu cel putin 500 de ani, pe cea din Howick, considerata pana atunci a fi cea mai veche, scrie Daily Telegraph. Echipa a mai descoperit si o platforma mare construita din trunchiuri de copaci taiati in doua si pe urma ciopliti, considerandu-se a fi cea mai veche dovada pentru existenta tamplariei in Europa. Conform arheologilor zona a fost locuita de grupuri de vanatori, imediat dupa ultima era glaciara, pentru o perioada cuprinsa intre 200 si 500 de ani, informeaza Libertatea.

A primit 90 de zile de inchisoare pentru ca s-a prefacut bolnav. Un barbat din Baltimore, SUA, a fost trimis in inchisoare pentru 90 de zile pentru ca s-a prefacut ca are o criza intr-un restaurant ca sa nu mai achite nota. Andrew Palmer s-a prezentat in fata unor judecatori pentru ca in decursul mai multor luni s-a prefacut ca i se face rau si ca are nevoie de asistenta medicala in diverse restaurante pentru a scapa de notele de plata, care de fiecare data erau mai mari de 100 de dolari. Acesta a primit o pedeapsa de 90 de zile de inchisoare desi putea petrece 18 luni in spatele gratiilor. Palmer are un cazier impresionant. A fost condamnat de 40 de ori pentru furt si a mai fost arestat de mai bine de 12 ori, scrie Cancan.

Un politician se face femeie ca sa castige iar alegerile. Un politician britanic si-a uimit apropiatii cand i-a anuntat ca vrea sa-si faca schimbare de sex pentru a capata mai multe voturi. In conceptia lui Robert Hull, de 54 de ani, femeile atrag mai mult alegatorii, fiind mai convingatoare. Pana la alegerile pentru mult visatul post de consilier local, care vor avea loc la finele anului viitor, politicianul si-a schimbat garderoba, alegand fustele. Deh, sa se obisnuiasca. Mai mult, el si-a schimbat si numele in Rianna Humble, anunta Click.