O familie din Marea Britanie traieste cu 80 de animale in casa. O familie din Marea Britanie traieste cu peste 80 de animale exotice in casa. Oamenii sunt mandri ca au o adevarata gradina zoologica sub acoperis, chiar daca intretinerea necuvantatoarelor ii costa, anual, foarte multi bani. Cei doi soti au in casa serpi, broaste testoase, crabi, sconcsi, ratoini, soparle, si lista poate continua. Costul pentru gradina zoologica improvizata depaseste 20.000 de lire sterline. O parte din suma este acoperita din donatii, dar proprietarii tot trebuie sa mai contribuie cu o parte importanta pentru intretinerea vietuitoarelor, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Fotografiata in timp ce nastea pe strada. Instantaneele surprinse cu ajutorul Google Street View au starnit vii polemici in mai multe tari, considerandu-se ca imaginile, multe dintre ele socante, sunt difuzate in mod abuziv, incalcandu-se dreptul la intimitate. Autoritatile din SUA investigheaza daca Google a incalcat legile federale atunci cand a adunat informatii prin serviciul panoramic de imagini Street View, conform "Wall Street Journal". Datele sunt colectate de masinile care se deplaseaza prin SUA si prin alte zeci de tari pentru a realiza fotografii panoramice, multe dintre acestea chiar socante si care incalca flagrant dreptul la intimitate. Cea mai recenta imagine realizata de Google Street View arata o femeie care naste pe strada la Berlin. Ingenuncheat langa ea, un barbat tine in brate bebelusul nou-nascut. Fotografia, despre care multi cred ca ar fi totusi o gluma, se adauga unei intregi liste de instantanee controversate captate prin Google Street View, precizeaza Cancan.

Un chinez mananca trei becuri in doua minute. Zhang Yujian, un barbat din China are abilitatea de a manca becuri fara sa se raneasca. Barbatul, care a reusit sa intre si in Cartea Recordurilor, dupa ce a mancat trei becuri in 120 de secunde, sustine ca a ajuns la aceasta performanta dupa ani buni de antrenament si ca acest lucru il ajuta sa isi pastreze sanatatea mentala, pentru ca ii solicita foarte multa concentrare. Recent, el si-a demonstrat abilitatile si in cadrul unui show, in orasul Mudanjiang, din provincia chineza Heilongjiang, informeaza Libertatea.

Jaf neobisnuit! Un hot a gatit, s-a uitat la filme si a dormit in casa pe care a spart-o. Un hot a petrecut noaptea in casa in care tocmai intrase sa o jefuiasca. Barbatul a facut prajituri, s-a uitat la filme si a dormit cateva ore. Kyle Davis a crezut ca vecinii s-au intors acasa inainte de termen, intrucat proprietarii erau plecati din localitate. Luminile erau aprinse si mirosea a prajituri, insa chiar si asa el s-a gandit sa verifice locuinta. Hotul voia sa petreaca o noapte linistita de Ziua Recunostintei. Politia este pe urmele suspectului care a reusit sa scape, scrie Cancan.

Lolek, cel mai mic catel din lume. Lolek este un catel care viseaza sa intre in Cartea Recordurilor. Puiul de chihuahua trebuie sa implineasca insa un an, pentru ca Guiness Book sa-l declare cel mai mic catel din lume. Deocamdata, abia invata sa-si pastreze echilibrul si cand oboseste se afunda in papucii stapanilor sai. Ba chiar incape si intr-o cana, la cei noua centimetri cat masoara acum. Doctorii veterinari sunt convinsi ca animalutul va fi declarat cel mai mic catel din lume. Brandie, detinatorul actualului record, are 12 centimetri si face parte din aceeasi rasa, transmite Click.

O persoana din audienta vomita exact in spatele prezentatoarei. Ce ironie! O prezentatoare spaniola tocmai vorbea despre cum poti avea o piele sanatoasa si frumoasa, in timp ce in spatele sau o persoana din public vomita intr-o punga. Fiindca n-a mai apucat sau n-a avut voie sa mearga la baie, femeia a vomitat intr-o punga transparenta. Cand in sfarsit si-au dat seama si producatorii ce se intampla, au schimbat camera pe alta directie. Cu toate ca nu a aparut niciodata pe post, aceasta inregistrare de 42 de secunde a devenit rapid un hit pe net, potrivit Libertatea.