Desi face parte din showbiz, Sisu marturiseste ca nu este la curent cu ceea ce intampla in lumea mondena. Intrebat pe cine prefera dintre Bianca Dragusanu si Daniela Crudu, acesta a spus: "Ca barbat - amandoua sunt vagaboande bune! Ca om - nu cred ca e cazul in contextul situatiei actuale sa tinem prima pagina cu asa ceva, decat daca cineva vrea sa ne distraga atentia, e elementar". (Libertatea)

Neuronul StingherFoto:

Daca sotul ei este cu mult mai diplomat atunci cand este vorba despre o eliminare, Iulia Albu este foarte directa, fapt care i-a atras si porecla de "scorpie", pe care o accepta cu umor: "Nu aleg niciodata fete cu implanturi mamare sau cu alte imbunatatiri. De asemenea, modelele lui Albu trebuie sa aiba maximum 60 de cm in talie si cel mult 89 de cm peste solduri. In ceea ce priveste inaltimea, un optim ar fi 1,78 cm". (Click)

Dupa ce in urma cu doua saptamani si-a facut aparitia in show-ul prezentat de Jay Leno avand niste coarne sub piele, Lady Gaga a marturisit ca acestea sunt reale: "Coarnele sunt ale mele, sunt adevarate. Le-am avut mereu in corp, m-am nascut cu ele". (Libertatea)