Ea este cea mai varstnica pamanteana. Besse Cooper, o stra-strabunica din Georgia, SUA, in varsta de 114 ani, a fost recunoscuta de Cartea Recordurilor drept cea mai in varsta persoana de pe planeta. Printre secretele longevitatii ei se numara viata mereu activa pe care a dus-o cat mai mult in aer liber. Inca din copilarie, Besse se catara in copaci si se balacea in rauri, dar are si gene bune, mostenite de la parintii ei, care au trait de asemenea mult, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

De joi, locuitorii Kievului au o noua distractie. Din zori si pana in seara, acestia dau fuga in centrul orasului pentru a vedea cel mai nou monument cu care s-a imbogatit capitala Ucrainei, respectiv o pereche de pantofi din bronz, care ii omagiaza pe oamenii de afaceri intreprinzatori si mereu pe drumuri. Mai mult, unii dintre cei care vin sa admire opera de arta incearca sa vada si cum le-ar sta cu incaltarile uriase, scrie Cancan.

O batrana de 83 de ani si-a bagat un tub de spuma de ras in vagin. Medicii de la Urgentele Spitalului Judetean din Timisoara au avut parte de un caz cu totul unic. O batrana in varsta de 83 de ani a fost la spital dupa ce in apartamentul ei au fost gasite mai multe pete de sange, iar victima se simtea rau. Nici macar medicilor nu a vrut sa le spuna care e problema, specialistii afland cauza problemelor de sanatate in urma unei examinari. Femeia de 83 de ani si-a introdus in vagin un tub de spuma de ras, dar nu a mai reusit sa scoata obiectul strain, scrie Click.

Cum face sex iubitul tau in functie de culoarea lui preferata. Caractere diferite, preferinte diferite. Daca credeati ca intre culori si sex nu exista o legatura, ei bine, aflati acum ca in functie de culoarea lui preferata poti sa iti dai seama cum e la pat. Rosu: se aprinde foarte repede si nu are deloc inhibitii legate de sex. Este destul de agresiv in pat si poate avea multe preferinte si, implicit, pretentii. Galben: este un tip care se adapteaza usor oricarui context si ii place ca amandoi sa fiti la fel de satisfacuti in pat. Poate avea o atitudine mai docila, asa ca il poti domina cu usurinta, scrie Unica.

Un brazilian face motociclete in miniatura din ceasuri. Cei care il cunosc pe artistul Jose Geraldo Reis Pfau stiu ca marea lui pasiune sunt motocicletele, cu care ar fi in stare sa doarma chiar si in pat noapte de noapte, daca ar fi posibil. Cand a realizat ca varsta nu ii mai permite sa urce in sa, brazilianul s-a gandit sa isi intretina pasiunea in alt mod, respectiv construind motociclete in miniatura, si nu din orice material, ci din piese luate de la ceasuri de mana vechi. Cum cel mai bun prieten al lui Jose este ceasornicar, acesta nu a avut probleme in a face rost de piesele multvisate, scrie Cancan.

Cluj: Misterele "casei bantuite" din Apahida. Apahidenii care trec prin centrul comunei au parte, zi de zi, de imagini desprinse dintr-un film de groaza: hoituri de animale, un miros puternic de cadavru in putrefactie, sticle sparte, maldare de mizerie. Este vorba, dupa cum spun localnicii, despre prima casa cu etaj care a fost construita in Apahida, in anul 1965, de Francisc Puspacher, care a lucrat o viata intreaga pe santierele din tara. Satenii vorbesc si acum cu frica despre nenorocirile care s-au abatut, in trecut, asupra familiei Puspacher, scrie Click.