Caz incredibil! Un chinez avea un ardei iute in plaman, de un an de zile. Barbatul tusea de un an de zile din cauza unui ardei iute, care ii ajunsese la plamani. Chinezul si-a luat inima in dinti si a mers la spital, unde a aflat ca tusea cronica pe care o avea de un an de zile, se datora unui ardei iute. Barbatul se inecase cu acesta, iar ardeiul ii ajunsese la plamani. Medicii au reusit sa indeparteze ardeiul printr-o interventie chirurgicala, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

L-au omorat pentru ca nu i-a lasat in fata lui, la coada. Patru tineri din Anglia au fost arestati sub acuzatia de crima dupa ce un adolescent a murit din cauza loviturilor pe care acestia i le-au aplicat. Daniel Crowther statea la coada la o pizzerie cand patru tineri i-au cerut sa se bage in fata lui. Refuzul i-a adus moartea, din pacate. Nervosi ca Daniel le-a atras atentia, adolescentii l-au lovit pana l-au lasat lat. Tanarul a murit trei ore mai tarziu, la spitalul James Cook, din cauza unei leziuni grave la cap. Ingrijorati ca Daniel nu mai ajunge cu pizza, colegii care il asteptau intr-un bar au anuntat politia si l-au cautat in tot orasul, anunta Click.

Un barbat si-a pictat tot interiorul casei cu imagini din Capela Sixtina. Un britanic din Brighton a pictat timp de opt ani toti peretii casei cu imagini din Capela Sixtina, scrie Daily Mail. Barbatul nu este nici macar proprietar, casa fiind inchiriata pentru 86 de lire sterline pe saptamana. Toti peretii si toate tavanele din casa sunt acoperite de imagini cu Iisus Hristos, Fecioara Maria sau ingeri pictati in stil renascentist. Robert Burns are 63 de ani si timp de 15 ani a fost decorator de interior. Este casatorit cu Linda Burns (55 de ani), iar impreuna au patru copii. "Am petrecut 15 ani din viata vopsind peretii camerelor de zi a oamenilor in aceeasi nunata de rozaliu. Si o maimuta poate sa invete sa fie decorator. Em am simtit nevoia de o schimbare, un mediu mai creativ. Intr-o zi am vazut cateva fotografii cu Vaticanul din Roma si m-am gandit ca pot si eu sa pictez asa ceva. Dupa ce am luat decizia asta nu am mai dat inapoi", spune Burns, informeaza Gandul.

Beastie Boys si Prodigy determina sofatul agresiv. Beastie Boys si Prodigy au fost desemnate grupurile cel mai periculos de ascultat in timpul conducerii automobilului, la polul opus aflandu-se muzica lui Antonio Vivaldi, potrivit unui sondaj realizat recent in Marea Britanie. Organizatorii sondajului i-au rugat pe participanti sa precizeze daca atunci sofeaza comportamentul lor este afectat de muzica pe care o asculta. Circa 60% dintre persoanele chestionate au raspuns afirmativ la aceasta intrebare, scrie Click.

A cazut de la balcon si a murit in timp ce incerca sa faca "planking". Un tanar din Brisbane, Australia, a cazut de la balcon si a murit, duminica, in timp ce incerca sa practice "planking", o activitate care a devenit populara pe retelele de socializare. Potrivit BBC, un prieten al tanarului incerca sa il fotografieze, cand acesta s-a dezechilibrat si a cazut de pe balustrada balconului. "Planking" este o activitate care le ofera senzatii tari practicantilor si a devenit celebra in Australia. "Planking-ul" presupune ca un om sa se fotografieze in timp ce sta drept, intins pe burta, in locuri cat mai neobisnuite si periculoase, anunta Libertatea.

Intr-o scoala din Bronx se preda "Dansez pentru tine"! Vezi aici cum se pregatesc elevii. Elevii unei scoli din Bronx, se antreneaza in fieacre zi la scoala, sa danseze cat mai bine. In cadrul unui curs tinut in sala de sport, elevii dau tot ce au mai bun si fac miscari de senzatie. Elevii se incurajeaza intre ei si chiar se ajuta atunci cand miscarile nu le ies cum trebuie, informeaza Click.

Pepenele care costa cat un Duster. Va numarati printre iubitorii de pepeni? Daca da, e bine sa stiti ca cei mai deliciosi de pe pamant se gasesc in oraselul Yubari din insula Hokkaido, nordul Japoniei. Costa mii de euro, bucata! Pepenii Regali Yubari seamana cu pepenii cantalup, de pe la noi, numai ca sunt mult mai dulci si mai parfumati. In mod curios, se vand in perechi, ambii pepeni fiind perfect identici si rotunzi, deosebit de netezi, ajungand la preturi uriase, cand sunt vanduti la licitatie. In 2008, doi astfel de pepeni, care cantareau impreuna 4,5 kilograme, s-au vandut la pretul record de 16.000 de euro, cat un Duster, scrie Libertatea.