Cum s-au inghesuit mii de oameni sa prinda banii aruncati de la o fereastra. Imagini din Brazilia. Un post de televiziune a aruncat 64.000 de reali (28.000 de euro) pe fereastra, in timp ce mii de oameni, aflati pe strada, in Rio de Janeiro, incercau sa ii prinda. Televiziunea braziliana Record a facut acest gest pentru a-si promova o telenovela, scrie abc digital.Banii fac aluzie la episodul de luni din telenovela "Vidas em Jogo", unde personajele au jucat la loto si au castigat 200.000 de reali (aproape 90.000 de euro). "Ideea a fost ca acest premiu sa se materializeze pentru oamenii din Rio de Janeiro. Cel care urmareste telenovela intelege totul imediat si, in acelasi timp, gestul nostru le va starni curiozitate si celor care nu au vizionat-o", spune directorul de publicitate Tomaz Neves, citat de Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Revolutia sanilor goi in Ucraina. Protesteaza din orice motiv, dar mai ales pentru ca ucrainencele se ofera prea usor turistilor care vin in tara lor. Ca sa socheze, se posteaza in sanii goi in fata Guvernului.Poate fi un paradox sa lupti impotriva prostitutiei si a turismului sexual afisandu-te pe strada in sanii goi si cu o coronita de flori pe cap. Mai ciudat e sa fii si altoita din cand in cand de jandarmi, dar sa tot iesi dezbracata in strada. Din 2008, miscarea feminista din Ucraina devine din ce in ce mai puternica. Organizatia Femen, care are 300 de membre active, e deja cunoscuta in toata lumea. Sociologii ucraineni cred ca, in scurt timp, poate deveni cea mai eficienta miscare feminista, asta pentru ca au ales sa-si promoveze ideile in stilul socant de a-ti arata sanii pe strada si de a te lasa imbrancita si lovita de zeci de jandarmi, scrie EVZ.

Soferita cu Bentley, surprinsa de radar cu 211 km/h. O femeie de 42 de ani din Bacau a fost surprinsa de politisti cu aparatul radar in timp ce conducea cu 211 km/h, informeaza stirileprotv. Femeia, aflata la volanul unui Bentley, se indrepta spre Bucuresti, dar a fost oprita in dreptul unei comune din apropierea Buzaului. Pentru depasirea vitezei regulamentare, soferita s-a ales cu permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile si cu o amenda de 1.000 de lei, scrie Gandul.

La 3 ani, e mai inteligenta decat Madonna si Bill Clinton! Uite ce IQ are. Specialittii spun ca, la trei ani, Saffron Pledger ar trebui sa invete sa numere sau sa se deseneze cu creioanele, dar fetita nu este un copil obisnuit. Saffron ii citeste deja povesti surorii sale de numai 7 luni si este pe cale sa intre in comunitatea elitelor mondiale cu IQ-uri extraordinare. Se pare ca inteligenta micutei este genetica, intrucat tatal ei de 23 de ani este campion la concursurile de cultura generala din Anglia. Cu un scor IQ de 140 , Saffron este oficial mai inteligenta decat sotii Clinton, Madonna, Arnold Schwarzenegger si Nicole Kidman. Fetita a dat o serie de teste pentru a fi admisa in Mensa, societatea pentru personalitati supradotate, destinata numai unui procent de 2% al populatiei. "Sunt doar o fetita, dar ma bucur ca am trecut acele teste, desi au fost destul de grele", a declarat Saffron, potrivit Click.

Vezi cum s-a rasucit de trei ori in aer cu bicicleta un neo-zeelandez. Un neo-zeelandez de 24 de ani, Jed Mildon, a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a reusit o tripla rasucire in aer cu bicicleta. Mildon a executat un backflip triplu in aer dupa ce si-a luat avant de pe o rampa inalta de 20 de metri, scrie Huffington Post. Tanarul s-a antrenat timp de trei luni in continuu, exersand aterizarea pe saltele de spuma si airbaguri. Reusita i-a fost confirmata de catre un oficial din partea Guiness World Records care se afla la locul competitiei, in Taupo, orasul natal al lui Mildon, scrie Gandul.

Bagat in spital de vaca lesbiana. Petrache Dajbog, din Rediu, judetul Galati, si-a riscat viata incercand sa intrerupa amorul dintre cornute. Cu dragostea nu-i de glumit! A simtit-o pe pielea lui un galatean care a incercat sa se opuna iubirii dintre vaca sa si o alta cornuta de acelasi sex. Omul zace acum pe patul de suferinta. Pentru Petrache Dajbog (79 de ani), din comuna galateana Rediu, ziua de marti a fost cu ghinion. Omul a mers pe tapsanul satului cu vaca sa , "Tiganca", pentru a o imperechea cu taurul comunal. Numai ca a trebuit sa stea la rand, ca masculul era ocupat cu alta bovina. Petrache si-a lasat vaca sloboda, in asteptarea imperecherii. Atunci, "Copidonul" animalelor a lovit! Vacutei "Tiganca" i-a cazut cu tronc, vaca "Rusca", proprietatea unui alt gospodar. Furios ca vaca sa l-a facut de ras in comuna, Petrache a incercat sa desparta cele doua bovine, dar "Rusca" nu a acceptat in ruptul capului sa-si piarda prietena. Integral in Click.

Pisica care joaca alba-neagra. O pisica apare intr-un clip video in timp ce joaca alba-neagra cu stapanul sau. Foarte atenta la miscarile cojilor de nuca, pisica reuseste sa ghiceasca unde este ascunsa biluta alba in doua din cele trei cazuri filmate. Clipul a adunat peste 160.000 de vizualizari pe site-ul de continut video YouTube, scrie Gandul.